Sagolun syn gakkolaz... totem yaptim :)) ya da bi cesit dejavu olur ilerki aylarda..du bakali nolcek
Printable View
Maşallah masallah
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
derinlikte sorun var.. akyatırım basamıyor mu yoksa? :) hele şu gentaş artsa.. artmıyor :)
Evet evet sevdim bu kağıdı:)
Buna ne oldu teknik direk assagi gosterdi
o kadar kişi vurkaç oynamaya gelirse teknik aşağıyı gösterebilir.. :) derimod öyle bir kağıt ki girmesi kolay çıkması zor.. çıkmanın kolay olabilmesi için haber gelmesi lazım. biz aralık 2016dan beri bekliyoruz. mart 2017de payımızı artırdık.. eğer diğer kağıdımız %35-40 kazandırırsa buradaki payımızı artırabiliriz. bu pek mümkün değil..
hedef fiyatımız sayın acemşahın fiyatından daha aşağı :) ama hedefe gelmeden satmayız diye düşünüyorum.
Yani bu grafik dogrumu 0.80 kurusu gösteriyor nasil oluyor
bir de şundan emin olabilirsiniz.. bu kağıdın spekliğine soyunan kişi veya kişiler buraları okuyor.. alırken bunu fark etmiştim. gerçi okuyup okumamaları çok da mühim değil. sağlam bir alıcı ezer geçer bunları.. kademeye 20 bin 50 bin yazıp silmeler vs.. adamlar böyle mutlu oluyor.. gerçi uzun zamandır olmuyor böyle saçmalıklar ama ilgi artarsa derinliği olan ne demek istediğimi anlayabilir..