17:55 için eşleşme ne durumda?
Printable View
17:55 için eşleşme ne durumda?
***EGCYH*** EGELİ & CO YATIRIM HOLDİNG A.Ş.( TTK'nın 376. Maddesi Kapsamında Yapılan İşlemler )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
TTK'nun 376. Maddesi Kapsamında Yapılan İşlemler
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
23.08.2017 / 04.07.2017 / 06.04.2017 / 30.03.2017
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu'nun 10.04.2014 tarih ve 11/352 sayılı Kararı dikkate alınarak, TTK 376 ikinci ve üçüncü fıkrası uygulamalarına istinaden Şirketimiz Yönetim Kurulu kararı ile onaylanarak 27 Ekim 2017 tarihinde kamuya açıklanan, Şirketimiz TTK 376 bilançosu aktifleri 30 Eylül 2017 tarihli finansal tablolar çerçevesinde gözden geçirilmiş olup, Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından
TTK 376 bilançosu hazırlanmasında esas alınan aktiflerin toplam değerinde satış, genel ekonomik durum, şirkete özel gelişmeler ve benzeri nedenlerle değişme olmadığı ve değerleme sonucunda oluşan fonun gelecek dönemlerde oluşan/oluşacak sermaye kaybını karşılamaya yeterli olduğu ve yeni bir TTK 376 kapsamında ara bilanço düzenlenmesi gerekmediğine bu durum hakkında ortaklarımıza Kamuyu Aydınlatma Platformu(KAP)'ta bilgi verilmesi gerektiğine,
karar verilmiştir.
Kamunun bilgisine sunarız.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/641715
http://spk.gov.tr/u/?u=ffbd75f2
Eglyo artik egc enerji ayrica girisimden ciktis spk bu gruba hala onay veriyorsa bu olumlu 😂
Tan bnesi ne kadar sabırlı çıktı yaw arkadaş.
Böyle hisseler ne diye halka arz ediliyor, spk neden bunu yapıyor anlamıyorum...
eglyo sermaye azaltımına gitti
Sermaye tavanında indirime gitti. Farklı bir konu.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.21 248.000 korku verecek millet kan agliyor cuma gunu dilek kapilari acikket Allah seni bildigi gibi yapsın
Sunu unutma ansizin gelebiliriz bir bakmissin lot kalmamis demi
Sayın
İlgi: 30.10.2017 Tarihli Başvurunuz
İlgide kayıtlı başvurunuzda Egeli&Co Yatırım Holding A.Ş.'nin (Şirket) sermayesinin eridiği belirtilerek, Şirket'in geriye dönük sermaye kaybının incelenerek gereli yaptırımların uygulanması talep edilmektedir. Şirket'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayımlanan 17.11.2017 tarihli özel durum açıklamasında; "Sermaye Piyasası Kurulu'nun 10.04.2014 tarih ve 11/352 sayılı Kararı dikkate alınarak, TTK 376 ikinci ve üçüncü fıkrası uygulamalarına istinaden; Şirketimiz Yönetim Kurulu kararı ile onaylanarak; 27 Ekim 2017 tarihinde kamuya açıklanan, Şirketimiz TTK 376 bilançosu aktifleri 30 Eylül 2017 tarihli finansal tablolar çerçevesinde gözden geçirilmiş olup, Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından; TTK 376 bilançosu hazırlanmasında esas alınan aktiflerin toplam değerinde satış, genel ekonomik durum, şirkete özel gelişmeler ve benzeri nedenlerle değişme olmadığı ve değerleme sonucunda oluşan fonun gelecek dönemlerde oluşan/oluşacak sermaye kaybını karşılamaya yeterli olduğu ve yeni bir TTK 376 kapsamında ara bilanço düzenlenmesi gerekmediğine; bu durum hakkında ortaklarımıza Kamuyu Aydınlatma Platformu(KAP)'ta bilgi verilmesi gerektiğine karar verilmiştir." ifadelerine yer verilmektedir. Diğer yandan, genel hukuk hükümleri çerçevesinde yasal koşulların oluşması halinde, zarara yol açan işlemlerde sorumluluğu bulunan kişiler hakkında hukuki yollara başvurulması mümkündür.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
bimer cevabı geldi hukuk yolu açık diyor gülermisin ağlarmısın