Ortak agesa CEO'su 2020 yılında bes sektörü için daha yolun başındayız demişti...yolun sonunu bı görelim bakalım...potansiyelin ne kadar çok olduğunu söylüyordu aslında
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ortak agesa CEO'su 2020 yılında bes sektörü için daha yolun başındayız demişti...yolun sonunu bı görelim bakalım...potansiyelin ne kadar çok olduğunu söylüyordu aslında
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak ama gerçekler bu. Bizim akgrt tursg ansgr ile ortak en ufak bir yanımız yok. Biz değişik böyle sanki bir banka mıyız, yatırım bankası mı desem aracı kurum mu desem, merkez bankası mı, emlak konut mu bilmiyom ama yaw herkesin elma olduğu yerde ejder meyvesiyiz. Millet leblebi iken kajuyuz.:)
E çünkü aktif büyüklüğü büyüyor dostum adamda biliyor agesanın aktif toplamı 38 milyardan 100 milyara kolayca çıkacak. Artık cep dolu. Sıfırdan başlamaktan daha farklı bir pozisyonda, insanlar gergin, neden ölüsü 150 tl yatırmasınki? Ayrıca bi ev araba alsan kredi çeksen krediler artık çok büyük ve hayat sigortaları da. Enflasyondan dolaylı ve direk olarak etkileniyoruz. Aktif büyüklüğü hele bi 100 milyara gelsin Daha bunun 200 milyarı 300 milyarı hatta 1 trilyonu var.:)
İnşallah hayırlısı ile görürüz.
Evet gençler akıllı artık. Bese daha kolay girerler.
Ama ekonomiden cidden çok şüpheliyim. Doları olana çalışan adi bi düzen var. Millette dolar stokcusu. Yatırım desen sıfır, bendede valla 10 milyon dolar olsa şu şartta bende ufak fabrika açmazdım çünkü korkardım. Önümü görmem lazım.bu noktada pek bişeyde diyemiyorum ama bir gerçekte şu ki Mezarlarını sanki dolarla süsleyecekler. Biraz ekonomiye can verin yaw.
Bense Ölümüne The Bank of ANHYT!!! Tek dolarsız, ama 5 eurom var!!severim almanları:)