topladılar süpüre süpüre hayret ya
Printable View
topladılar süpüre süpüre hayret ya
bir kez daha yere çalmazlarsa eğerrrrr !
Yarın ben de girmeyi düşünüyorum. Bakalım sabah açılışta 3, 90 dan alamazsam 4 ten alırım. 5 olma ihtimali var cuma günü. Ytd
bende almayı düşünüyorum lakin bana çok saçma geldi bugün ki hareketleri..Hakeza ağabeyi DENİZ tavana yakın kapattı..kağıdı iyi tanıyan bir arkadaşımız yorum yapabilir mi?
Erken oldu ama açığa satış yasağı gelmiş. Acaba Nasıl etkiler. Düşerse alsak mı ki ?
Bugün giren herkese ağzının payını vermiş bir kağıt ve ayrıca bugün kredili işleme ve açığa satışa yasak geldi. Denizbank yükselmeye devam ederse ki edecek gibi gözüküyor bu da yükselecektir. Yine denizbank ve Finansbank’ın satış sürecinde önceki yıllarda yanlış hatırlamıyorsam 2. 3 kat pirimlenmişti hisseler. Aşağı yukarı bu sert hareketlere dayanabilecek olan varsa buyursun girsin. Hissenin güzel yani satıcının tek başına deniz bank olması. Diğer alan herkes yukardan maliyetlendi. Böyle hisseler haber akışı bozulmadığı sürece iki ileri bir geri yaparak yükselmeye devam ederler
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bir pasta rica etsek. Yarın ona göre hareket edelim. Hiç olmazsa açık çok var mı? Paylaşan olursa sevinirim. Ytd