Adamlar 100 bin doları ödeyebiliyor en azından daha ne istiyorsunuz ey zenginler .
Printable View
Adamlar 100 bin doları ödeyebiliyor en azından daha ne istiyorsunuz ey zenginler .
En buyuk korkulari spot dolar alimi vatandaşın
En buyuk arzulari vatandasin vob da dolar longlamasi
100 bin dolar ve üstünün T+0 bedeli ne olacak bakalım paralel piyasalarda :)
gidişatımız fena. neden dayı oğlundan T+0'da doları alacakken gidip bankadan T+1 bekleyeyim?
Döviz büroları da hemen verir galiba, git sonra gel diyemezler.
Mesajınız kapali yahu!
Vitodens 100 kombi kalorifer düğmesi kapali olmasına ragmen, dusuk sıcaklıkta yanmaya devam ediyor yani susmuyor bir türlü.
Genleşme tankına 1.5 - 2 bar hava bastim, bir kere durdu lanet şey, simdi ise sürekli çalışıyor.
Yapabilecegim baska bir sey varmi?
Saygılar.
Oncelikle canim bir hayli sikkin. Neden derseniz. Bu Game of Thrones finalini izledim az once dellendim. Sezon zaten berbatti ve bir de GOT gibi bir final. Dellendim iyice
Gelgelelim valor islemine. Yine bir deney pesindeyiz. Bayiliyoruz. Bu tarz kararlar urkutucu olur, Ortodoks politikalardan uzaklasiyoruz gitgide.
Vallahi yoruldum bu ulkenin deneylerinden.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar nasıl böyle stabil duruyor bunun sebepleri nedir?
Ne düşüyor ne çıkıyor.
Merhaba. Organize sanayi bölge lerine dağıtım şirketleri genelde toplu satış yapar. Organize sanayi bölge si ise kendi intar ladindaki müşterilerine satış yapar. Bunlara işletme gideri koyarak belirli ve cüzi bir karla satış yapar. Bu müşterinin sanayi ticarethane ve gece vardiyası (puant ) abonesi olmak üzere farklılık gösterir. Dağıtım şirketleri osb ler için genelde en düşük tarifeden satış yapar. Dağıtım şirketi ana merkezdeki sayaç üzerinden giydirilmemis olarak 0.363 kuruştan bir kwh ' ni satar buna kdv %18 belediye tüketim vergisi % %5 okuma kacak kayıp ve osb kendi cüzi karı da koyar satar oda yaklaşık 1.27× 0.363= 0.46 gibi yaklaşık bir rakama tekabül eder. Yani 1mwh oda 1000 kwh 460 tl olur. Bazı osb. Lerde az çok fark eder. Bu uygulama yıllarca böyledir. Şu anda herhangi bir uygulama değişikliği olmamıştır. Bugün hariç bugün takip edemedim. Bin kilowattsaat için ödenecek miktar 460 tl dır. Kolay gelsin. [emoji112][emoji112][emoji112]
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi