Printable View
740 K total corona, 35K death
Alıntı: Originally Posted by jmk99 NewsTR dostum her daim ünleme basmayı sever... Sıfırcı hoca misali diyosun emmim.
Alıntı: Originally Posted by Batman Sıfırcı hoca misali diyosun emmim. Bence yıldıza basacakke dayanamayıp ünleme basıyor NewsTR dostum. Belki de gözü iyi seçmiyordur. Biz hüsnü zan yapalım...
Alıntı: Originally Posted by Batman nüvus şikayet ettiyse de canı sağolsun kim yaptı bilmiyorum ama çocukça uğraş nüvusta kötü adam değil bence nese hayırlısı olsun. NewsTR'ye kötü adam desem gel arkadaş olalım der miyim? Bence iyi biri ama bazen kötü olabiliyor...:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by jmk99 NewsTR'ye kötü adam desem gel arkadaş olalım der miyim? Bence iyi biri ama bazen kötü olabiliyor...:oleyo: reha abi cafeye uğramayınca kitapçı basmış burayı emmim sen mi çağırdın çay içelim diye gerçi sana da sarmış biraz
Alıntı: Originally Posted by Batman reha abi cafeye uğramayınca kitapçı basmış burayı emmim sen mi çağırdın çay içelim diye gerçi sana da sarmış biraz Kitapçıya bir kelam ettim viopta. İçinde ne kaldıysa gelmiş buraya. Daha ne yapayım...
Alıntı: Originally Posted by Webster Yas 45 kitapci Cocugun yasindaysam yasin min 65 civari oyle mi? yaşınızı 40 'ın biraz altında biliyordum, birisiyle karıştırdım galiba.
Alıntı: Originally Posted by kitapci34 yaşınızı 40 'ın biraz altında biliyordum, birisiyle karıştırdım galiba. O benim yan hesabım. Yaşı doğru onun. Bu işin kitabını yazmış.