A:tahmin ediyorum ki o sensin
B: evet benim
A:şimdi eminim sensin
B:ben şöyle kralım böylr paşayım milleti şöylr zengin ettim böyle iyilikler yaptım ben böyleyim tevazu sahibi olgun bi insanım.
Printable View
A:tahmin ediyorum ki o sensin
B: evet benim
A:şimdi eminim sensin
B:ben şöyle kralım böylr paşayım milleti şöylr zengin ettim böyle iyilikler yaptım ben böyleyim tevazu sahibi olgun bi insanım.
Bakın her fırsatta dana altında buzağı arıyor kendinize altından kaf dağı biciyorsunuz!
Bu huyunuzdan vazgeçin!
Ben ne senin nede bir başkasının analizine kolay kolay karşı çıkmam!
Sen ki 33 değerini görmüş bu hissede hala iyimser iken ben 21 den tekrar kendimce toplamaya çalıştım!
Büyük haksızlık ediyorsunuz vebali ağır olur!
SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah' iniza kurban [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
Gozumuz yok. Allah daha cok versin.
Yalniz benim yorumumla sizin yazdiginiz yorum arasinda anlamsal butunluk yok.
Kac kati kazandiginizla ilgilenmemekteyim.
Yapmis oldugunuz yorumdaki" magdur edebiyatina" karsi yazmis oldugum bir yazi.
Ytd.
ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir kere şunu kafana sok. Benim için Kront da yön YUKARIDIR. 33 de de yukarı,23 de de yukarıdır. Kısa vadeli al satları yapmadığımı nerden biliyorsun. Ama bunu söyleyip acemi insanları yanıltıp vebal almak istemem. Sanki biz düşecek demişiz de sen çıkacak demişsin gibi algı yaratıyorsun. Benim çizdiğim sınırların altına gelmediği sürece yön yukarıdır. Al hayranlarınla beraber topik senin olsun ama bana ve burada emeği geçenlere saygısızlık yapamazsın. Seni şakşaklayanlara da helal olsun diyorum. Cevap da yazma bana
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bana bak bana!
Sen bu hisse 33 tl de iken iyimser davrandin ve ben seninle bu yuzden atışmıştım 20 tl dip olur dedim bu bir!
İkincisi ne zaman çıkıp beni biri övse hepiniz alt alta sanki önceden haberleşmiş gibi cevap veriyorsunuz!
Kaldi ki bana cevap verme diyorsun!
Veriririm arkadaş!
Yaptığınız ignelemeleri görmezden gelemem!
Hakkı hukuku bilen bir insanım.
Bunu bilin yeter!
Karşınızda cahil insan yok!SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu konu benle basladi yeniden alevlendi.
Fazla gerilmeyelim. Yapmis oldugunuz yorumlarda millete laf çakma işinden vazgecerseniz kimse size burda bisi demez.Yoksa yazmissiniz yazmamissiniz beni etkilemez.
Saygi duydugum insanlara boyle mahalle kabadayisi tavriniz hos degil.Benim saygi duydugum insanlara laf atarsiniz ben mudahil olurum.
Magdur edebiyatinizida dinlemek zorunda degil millet.
Ytd.
ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O zaman senin saygı duyduğun insanlara soyleyeceğin şu olmalı!
Bu adam ne dedi de bu kadar üzerine gittiniz?
Altı üstü grafik paylaşıp yorum yaptı!SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşerken de çıkarken de burada dirsek çürüten üstadlar var. Demek çok kolay yıllar geçmiş yıllar hemşerim adam her gün burada yorumu var izi var ...
Günün birinde buraya gelip "ben bunu didimkii" diye ortalıkta gündem olmaya kalkarsan kimse de sana pirim vermez.
Bilgi paylaşımına amenna..
herkese saygılar
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.