Tahtada manipülasyon un âlâ sı yapılıyor global deutsche ye 18.5-19 maliyetle geçen haftalarda 500 bin mal adı 17 lerden veriyor nasıl bir organize işin içindeyiz anlamadim ısrarla kâğıdı tutuyorlar bıraksa 20 satacak
Printable View
Tahtada manipülasyon un âlâ sı yapılıyor global deutsche ye 18.5-19 maliyetle geçen haftalarda 500 bin mal adı 17 lerden veriyor nasıl bir organize işin içindeyiz anlamadim ısrarla kâğıdı tutuyorlar bıraksa 20 satacak
Neredeyse yarim saattir belki daha fazladir 94 de alisveris oluyor. Birileri veriyor birileri aliyor ama salinmiyor
O noktayı destek yapıyor sanirim. Küçük bir katkıda da ben bulundum. Destek rüştünü ispat ederse 18 üstüne kararlı atması beklentim.
Agresif hareketler oluyor kademelerde
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlık kademeler
https://i.ibb.co/dc13cxh/Screenshot-...eks-Trader.jpg
18 kademesinden işlemler başladı tekrar. Kapanışa kadar üzerinde kalması temennim ve beklentim. 18.10 kademesini savunacaklar. Üzerinde 22 kademesine kadar uzanabilir.
Harbiden ömür törpüsü..O kadar çok iyi aile çocuğu toplanmış ki tahtaya belki de tüm bistteki tahtalardan fazla. Küfür edip duruyorum kulakları çınlıyordur umarım ekran basında.
Hisse hiç yanıltmıyor. Kan kusturmadan gitmeyeceğini biliyorduk da belki bir umut o gün bugündür belki dedik ama yine sonuç hüsran. Mis gibi her şey var helva olmuyor bir türlü. Eskiler boşuna dememiş “yükselemeyen hisse kötüdür” diye. Neyleyeyim kafa rahatlığını, temel değerleri, f/k’yı, verdiği temettüyü. Daha temettü verdiği noktayı dahi aşamadı. Yazıklar olsun.