Sen inanıyosan buna lafımiz yok halimiz ortada göruyon böyle bi olaya çoktan tepki vermesi lazimki zaman ne kaldı herşeyleri yalan adamların
Printable View
32 milyon arsa satış karı var, 23 haziranda satış gerçekleşmişti; 6 aylık bilançoda gözükecek mi bu arkadaşlar
Bugün 82 yakacak gibi, hevesli, çapkın seni eder 10 tık, beline kuvvet
4 üstünde satan patron niye buralardan almaz hissesini siz biliyoyosunuz söze gerek yok.
Sayın thyshine sizce gerçekten sadece bu mu? Bunun bir kabuk değişimi olduğunu gorun bu ne ilk ne son satış. Artık bence bilançoları iyi gelmesini istiyorlar. Artık bilançolarda değişim olacağını düşünüyorum ve her bilanço dönemi bir şeyler satılmaya başlandıgini görüyorum.
Bakın hisse yerin dibine gidebilir 1 in altına da inebilir. Ama şirketin kabuk degsitirdigi gerçeğini bu yerin dibine inmesi bile değiştirmez.
Satıyor arkadaş keşke şu dukkanlarida satsa başka arsaları da satsa orada boş duran (keşke faaliyet alanları kursalar) arsaların kime ne yararı var. Bir çok şirket arsa vs alıyor ben yeni arsa alan şirketlere bir yatirimda yapmiyacaksa olumsuz bakarım. Hayırdır parayı nereye gömüyor derim. Şimdi bunlar gomulenleri çıkarıyor. Ben bunlara olumlu bakarım.
Dünalanlar bugun satiyo nasıl kazaniyorlarsa bi biz beceremiyoz 🤔