RTE kaybettiğinde çok farklı öngörülemez bir hâl alıyor. Bundan sonra yapacaklarını kestirmek mümkün değil
Printable View
RTE sonrası gelecek olan öyle kendisi küçülmeden kaynak olmadan vermesi mümkün değil. İlk önce devlet küçülecek. Suriyeliler gidecek. Kaçak elektrik petrol herşey caydırıcı yasalarla önlenecek. Makam aracı şoför imamlık bitecek. Sadece valiye bir adet 2000 model yeter. Gerisini sat. Binek araç üretim haricinde kullanımi vergi ve mazot olarak yüksek olsun. Emeklilik sistemi ve emeklilik ömür boyunca kıza, eşi vefat edince Yeni eşine sonrasında ki herkese geçmesin.
Zaten ilk dönem o beşli çetenin garantili ödeme sürecinin hukukî savaşı ile geçecek. Köprü yok hastane havaalani bunlarin dolar bazlı ödemeleri var. Bunların hesabı kesilmeden ülke nefes alamaz
Endekse 2 taban yaptırmış bir Erdoğan'ı
Unutmadık..
Hiç bir yere yakışmayan bu adamlar
Ülkemizde her konuda derin yaralar açarken
Kaybedeceğini anladığında neler yapacağını tahmin etmek
Çok zor olmasa gerek..!
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fetö gibi bir uygulama bekliyorum, AKP için.
Devletin içini ve rakip gördüklerinin kasalarını
Kayyumlarla boşaltanlara karşı..
Onbinlerce kişinin hesap vermesi
Yargılanması demektir.
Böyle bir İrade, oluşum, siyaset henüz
Görünmüyor..
Şartlar bir anda oluşabilir belki.. Keşke!
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://tr.sputniknews.com/20211024/...050132102.html
New York Times: 10 büyükelçinin 'Kavala çağrısı'nın arkasında Biden var
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haber Kanada da gündeme gelmiş.
https://youtu.be/aedaXTU2lo4
Dış işleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu Güney Kore'de resmi gezide.Yarın Türkiye'ye döndükten sonra Cumhurbaşkanının verdiği talimat yerine getirilir.Başkanlık sisteminde Bakanlar "Atanmış" memurlar.Yetkileri parlamenter sistemdeki müsteşarlara denk geliyor.Parlamenter sistemdeki gibi, bakanlar kurulundaki bakanların kollektif sorumluluk ve imza yetkileri yok.Başkanlar hükümet yetkisini tek başına kullanıyor.Bu nedenle dış işleri bakanı döndüğünde Cumhurbaşkanı'nın talimatını uygulamak zorunda ya da uygulamak istemiyorsa istifa etme seçeneği var.İstifa etmesine pek ihtimal vermiyorum,döndüğünde 10 büyükelçi'nin sınır dışı edilme talimatını yürürlüğe koyacağı kanısındayım.