Ne oldu hafta sonu ucuzdan mal alacaklar avucunu yaladı..
ytd değildir
Printable View
Ne oldu hafta sonu ucuzdan mal alacaklar avucunu yaladı..
ytd değildir
Gömlekçi, halıcı,zerzavatçı sür eşşeğini niğdeye..
Ben dedim bir işbir yatak all kampanya da var rahat uyursun diye dinleyen yok..
ytd değildir
Yok tahta yapıcıyla korkutmalar filan, yemezler yemezler.. kimseyle işim olmaz. lotlarımla işbirimle uyurum..
yazdıklarım yatırım tavsiyesi olamazz...
Yatak candır🤣🤣🤣🤣
Windowsup pencerelrini yukarı tutma aç biraz.Aç ki beynine oksijen girsin.Seni muhattab alıp yazmayacağım son yazım.Kendi kendine konuşup duruyorsun.İşbiri çok eskiden beri takip ederim.İyi bir kağıt ama uzun vadede.Lafın ya anlamıyorsun ya da işine gelmiyor.Herkes kazansın inanın çok sevinirim.Ben sadece fikirimi yazdım.Burası forum herkes kendi fikrini yazacak tabikide.Ama sağa sola sataşmadan akıllı olarak yazacak.Umarım anlamışssındır......
Tam bir ky psikolojisi ...hisse çıkarken konuş düşerken ağla...kardes lafın banaysa maliyet 200 tl inşallah 1000 tl olur...ancak burada böyle ıvır zivirla kaybedecek zamanımız yok...toplamayin ky yi buraya dedik zaten hisse sığ ama sen bunu anlamakta zorluk cekiyorsun...ayağına sıkıyorsun farkında olmadan ...senin gibi ziplayanlar artarsa koynuna aldigin işbirler gece uyutmaz seni ...sen yazmaya devam et...mekan senin stop...
Korkuyla yaşayan hergün ölür, korkusuz yaşayan bir gün ölür. Ayrıca bütün kızlar toplandık,toplandık. sorduk niye zorlandık.
Ky kardeşlerim toplansın yeterki ..akbabalar toplanmasın. Ky'lerin varlığı bana güç verir. Ben bbirgeçelik uykuya işbir demem ,bundan sonra yatar uyurum..
ytd değildir