ABD ADR
https://i.hizliresim.com/t7gbo3k.jpg
Printable View
37 maliyetli. 3 kaldıraçlı. tokur tokur tokur tok tok tok tokurdaş gibi yüklü kozaa pozumu bugün 1 kaldıraç yaptım.
Eccuk risk off. Hadi baanum. Köye çeşme yaptıracam gelince ama su yokmuş kurumuş depolar, bir şeyler yaptırırız düşüneceğim.
yahu artık araba alamadığı için gidip ne kadar motor motosiklet varsa toplayan arkadaşlarım var
piyasada motor yok motor.
millet 30 bin tl nakti olsun gidip motosiklet alıp bekletiyor değerlenecek diye .
yap bakalım faizi 0
ne oluyor görelim.
Çok şükür borsadan dairemi sene başında aldım. Çok bildiğimi ettiğimi iddia etmiyorum bi yuvamız olsun gidip gelince rahat dedik aldık bakalım.
Onun dışında da pozumu tutuyorum bilen abeylerim biliyor yan kağıt pozlarım full devam.
Ancak x30 tadı bence bi süre kaçabilir dikkat derim. Short açmak zor zenaat yapar mıyım bilmem yaparsam da yazmam ama longu azalttım kaldıracı kaldırdım.
365*83 milyon kişi =30 milyar kişigün
Günde 1 dolarlık yiyecek hammadesi gerekse yıllık 30 milyar dolar
Günde 2 dolarlık yiyecek hammadesi gerekse yıllık 60 milyar dolar
Günde 3 dolarlık yiyecek hammadesi gerekse yıllık 90 milyar dolar
Günde 4 dolarlık yiyecek hammadesi gerekse yıllık 120 milyar dolar
Günde 5 dolarlık yiyecek hammadesi gerekse yıllık 150 milyar dolar
Evde 2 çocuk ve ebeveynleri ağzı tadları ortak ise ölçek ekonomisinden faydalanır, biri sütlü, bir karbonhidratlı, biri proteinli diğeri sebzeli seviyor ise geçinmek çok zor olabilir.
Güle güle oturun. İşte daire maire almadık hepsi aynen yan kağıtlarda apartman alır mıyiz diye bekliyoruz. Pandemiden bu yana kazançları dolar bazında korumaya çalışmaktan helak oldum ki 18/26 hareketi ile yine kaybı yakalamaya çalışıyorum. Bu ay yakalarım gibi sonrası artık katlama yapar miyiz ona bakıyorum. BIST te yorulduk be yorulduk. Plan tutarsa artık bir kısım altın bir kısım yabancı borsa bir kısım da türk borsası. Ama emlak alacağım o da bıktırdı.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.