Şaşırdıkmı, şaşırmadık :)... Böylelerini çok gördük... Bitmez bunlar....
Printable View
Koçlar siyasete girmedi Ali Goç girdi, çarpıtıp akıllarınca ezikliklerini tatmin edecek vasıfsızlar, Ford’da yedikleri dayak bunlarda akılda bırakmamış😜
Neyse meydancılar, zerzevatçı boş beleş adamlara ayıracak vakit yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.tupras.com.tr/tr/stratejik-donusum
Bu yatırımlar sayesinde 20 bin kişi istihdam edilecek ve çok yakın bir zamanda bir çok tesisleri hizmete girecek.
20 bin kişi. Pek tutarlı bilgi gibi görünmüyor. İzmit rafinerisinde yaklaşık 1900 kişi çalışıyor şu anda.
sayın arkadaşlar uzun zamandan beri yazmıyorum.hissede değilim.ulaştığım maksimum değerin yüzde 8,5 altına düşünce stoplas yaptım tüm hisselerden çıktım.paramı fonlarda değerlendiriyorum.ülkenin durumu hiç iyi değil.dünyadan negatif ayrıştık.dünyada tek bir dost ülke kalmadı.yatırım gelmiyor. enflasyon şirket karlarını yok ediyor. marjlar çok kötü.bu kadar zordurumdayken bile dünyadaki nufusu toplam 15 milyon olan israilin bile bizi işgal edeceği kaygılarını taşıyoruz mecliste gizli oturumlar bileyapılıyor. şahsen ben israilin bizi vuracağı işgal edececeğine kesinlikle inanmıyor ve bu iddanın bir sansasyon ve ütopyadan ibaret olduğuna inanıyorum.
3.ve 4. çeyrek karları çok düşecek bu kesin gibi.öyleyse hisse fiyatlarıda düşecek demektir. bu bistin ayı piyasasına gireceği anlamını taşır.bu gün 150 tllerde olan tüpraş çok çok aşağılara gelebilir.ben tüpraş,arçelik,aygaz, koç holding,tofaş şirketlerinin çok yaklaşık olarak fiyatlarının eşitleneceğini düşünüyorum.kimse pembe tablo çizip bazılarının mezarinı kazmasın diye yazıyorum.TÜRKİYEDE hiçbirşey iyiye gitmiyor ülkeyi yönetenler korkunç bir lüks ve israf içinde karadelik gibi milli gelirimizi soğuruyorlar.milli gelir dayanmıyor. herkes aklını başına alsın. borsa zamanı geldiğinde yine birlikte olmak dileğimle saygılar ve bol kazançlı sağlıklı günler dilerim.
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.