-
PPF Tırt bugün Euro alacağım tekrar ek +
-
PPF aylık getirisi stopaj sonrası net 3,50 eğerki AVRO getirisi alış satış marjı ve bsmv düştükten sonra bu getirinin üzerinde kalacağına ikna oluyorsak uygundur
-
Fon alımlarımı Burgan üzerinden yapıyorum. Burganda anlaşmalı kurumlar altında Akbank ALE ppf var. Bildiğim kadarıyla bu fon sadece Akbank üzerinden alınabiliyordu. Benim sorum Burgan üzeriden ALE fonunu alsam 13:30 dan önce satış emri verince hemen hesaba geçer mi yoksa TEFAS üzerinden almış gibi 14:30 dan sonra mı hesaba geçer? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
-
Biz burdan faizleri takip etmek istiyoruz ama sürekli fonlar yaziliyor
-
Mevduatta ne var arakdaşlar en çok
-
-
Alıntı:
Originally Posted by
jackwalsh2
Var mı güncel bilgi
Denizbank mobilde kişiye özel 48,50 oranlar varmış. Onun harici en yüksek oran 47,50..Pasf bakiyesiz için konuşuyorum.
-
48,5 faiz ile banka para alıyor, kaçla satıyor, bu yüzden işletmeler tek tek kapanıyor, bankalar muhtemelen 48,5 aldıklarını 50-60 dan merkez bankasına satıyor, başka bir izahı yok. Ülkede bu şekilde yavaş yavaş çöküşe doğru gidiyor. Bence faizler 15-20 ye düşmeli dolar gerekirse 60 olsun daha faydalı. Şimdi 48,5 dan fazi aldığınız ülkede yakında faiz alacağınız sistem kalmayacak. TL faiz 50-60 da olsa büyük risk, bir gün geri ödemiyorum der ve fişi ceker. Bu arada faiz büyük haramlardan sayılır, boşuna haram edilmemiş.