-
A1Capital dünden bugüne aldığı tüm malını verdi.
Gedik,oyak,şeker,marbaş,yatırım bekliyor. Görünen o ki alıcılar kademeye oynuyor.
YKB'deki 200 ve Garanti'deki (işbankasından virmandan kalan) yaklaşık 500.000 lot satışa konu olacak gibi.
Bu satış bitmeden işimiz zor gibi.
Tahtanın patronu istemi dışında işlemleri seyrediyor ve yukarıdan verdiklerini aşağıdan almak istiyor.
Bekleyip göreceğiz.YTD.
-
Bu kadar satışa rağmen karşılayanlar varsa ve bunlarda genelde işlem yapan aracı kurumlarsa bir bildikleri var demektir. Bilançoya kadar al gülüm ver gülüm devam edecek gibi. Ay sonuna kadar %10-15 daha artarsa 2.50'li fiyatları görebiliriz sanki.
Şans iyi yatırım yapanın yanındadır. Yatırım tavsiyesi değildir.
-
Dovizde onlerini girebilseler bir tavan fiyat ongorseler bu karlilik dewam ederse cok seylere gebe ama dolar 3.50 yi bile dusuk enflasyonda yaz ayinda kiramadi...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Kimsecikler kalmamış be
Talebe37 var diye bende aldım.
Hayırlısı olur inşallah.
-
Ne güzel Adana!!!
YKB sattıklarını alttan yerine koyuyor.
Bu kaçıncı tekrarı helal olsun.
Şirket hala bu fiyattan geri alıma başlamıyorsa insanın aklına kurt düşmüyor değil...
-
Şirket almazsa almasın.
Bilançoyu görelim bakalım!
Belki biz almaya devam ederiz.
Şimdilik bir ileri iki geri sallanmaya devam gibi görünüyor.
-
günlükçülerin tahtası olmuş ... dövizdeki artışta yükselişin önündeki en büyük engel ... 9 ve 12 aylık beklentileri de göze alıyorlar ...
-
Sayı m.efe günlük al/satlar her hissede var ve dövizdeki artış tüm şirketlerin sorunu hedge etmesini bilen de ise sıkıntı daha az.
Siz 6 aylığı görmeden 9/12'ye göre pozisyon alınmalı derseniz düşüşe oynuyorsunuz demektir.
Ben bilanço beklentisiyle olumlu olacağını düşünüyorum. Yeter ki her çeyrek bu karı getirsin.