geçen seneden bu seneye tüpraştan %100 yaptığını düşün cebine de %10 nakit harçlık konulduğunu düşün... şuan paranı ne yaparsın ?
1,76 dan crdfa alırım :)
Printable View
Dostum kazın ayağı öyle değil. Tüpraş, ASELSAN vb hisseler hep hikayesi olan hisselerdir.
Petrolün, dövizin düşmedi çıkması rafineri ve stok yönetimi iyi olduğu sürece Tüpraş da hep olumlu olur.
Zaten rup projesi meyvelerini fazlasıyla veriyor.
Crdfa da artık şapkasını önüne koyup ne yapacağına karar vermeli.
5 yıldır aynı kaar geliyorsa zaten hikayesi olmayan bir hissede Lidfa ve garfanın arkasından bakar temettü ile yetinirsin.
5 yıl sonrada 23 krs temettü verecekse ne yapalım? Akaryakıta bir seferde 25 krs zam geliyor.
şuan biri bana borsaya gireceğim ne alayım diye sorsa, ilk vereceğim cevap crdfa olur... yok onu almam kesinlikle dese, o zaman girme derim... yok illa girecem derse ilk önce aselsanı sonra tupraşı öneririm, belki yanına defansif dgzte falan söylerim...
geçen sene bu zamanlar tupraş 56 lira falan iken crdfa nın 1,45 civarı olduğunu hatırlıyorum...
şuan tupraş 114 tl (6 tl temmettü vermiş hali), crdfa 1,48 (0,28 tl temettü vermiş olduğunu varsayarsak)
ki her an kafa kırık ve az biri para sahibi biri gelir 3 liraya kadar her fiyattan alın diyebilir...
şuan bu hisse 2,5-3 tl olsa, aselsan tuprs o zaman gündeme gelebilir...
ama ilk önce olmasını beklemeliyiz :)
Hadi bakalım öyle olsun kızdım 1.76 dan biraz daha yapıştırdım, maliyet 1.67 ye çıktı namussuzun.
1.90 dan temettü vermeliki yatırdığımın karşılığı olmuş olsun.
Yönetim kurulu insafa gelsede temettüyü bayram öncesi verse hoş olmaz mı?
Ama ses seda çıkmıyor 2016 nın temettüsünün 2017 kasım 21 de ödenmesi hiç adil değil.
Aha yazıyorum..yk ya yetkiyi 20 kasım için vermişlerdir...yıldırma politikası ..olsun bir gün bir gündür...patron
Borsa geleceği alır. Hemen hemen aynı ödenmiş sermayeye sahip garfa aldi başını gitti.
Temettü tamam vermen hoş( gerçi onuda 40 dereden su getirerek veriyorsun)
Ama taş üstüne taş koyman lazım. Yoksa burda kendini temettü ile kandıran yatırımcın olur.
Fiyattan memnunum..memnun olmayanlar başka hisseye
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi