Originally Posted by
moj49
Hissenin kaç gündür niye gitmediğini herkes gördümü arkadaşlar ! İnsanları bıktırmak, yıldırmak , ellerindekini ne kadar ucuza nasıl alırız derdinde olan , kimse 3 kuruş kazanmasın hepsini biz yiyelim derdinde olan aç gözlülerin oyunları yüzünden ! Bunu kaç gündür yazmaya anlatmaya çalışıyorum , zaten borsanın içinde olup biraz olup bitenler hakkında düşünen herkes bunların farkındadır ama biz bizim gibi kücük yatırımcıların elindekini çalma derdinde olanlara karşı hakkımızı aramamız lazım diye düşünüyorum. Bütün borular tavan tavan giderken gitmesin diye satış yığmalar , endeks tepki yükselişi yaparken seans sonu baskıyla korku salmalar , endeks eski yerine geldiği halde hala fiyatı eski ortalama fiyatının % 30 altında tutmaya çalışmalar ve bir anda bir kapla toplanan bütün hisseleri kimseye fırsat vermeden tavana götürmeler ve sert in çıklarla geri gelecek korkusu verip tavan kapatmalar ! Yine söylüyorum öyle bir tezgaha girmişizki soyulmadan çıkmamız için ya çooook sabırlı olmak lazım ve fiyat izlemeden beklemek lazım , yada çooooook ama çok şanslı olmak lazım ! Bu şekilde tavan yapması benim ne kadar haklı olduğumu tekrar gösterdi ! Hepsinin Allah belasını versin gerçekten , inanıp güvenip yatırım yapan insanların biraz olsun yüzünü güldürseler , alavere dalavere yapmadan bu haberler gelse , yapılan işleri düzenli olarak ve düzgün bildirseler , ticaret yaparak kazansalar ve kazandırsalar ne olur sanki !....