Eski Yargıtay ve eski Yüksek Seçim Kurulu üyesi Ali Kaya, Yargıtay 9. Ceza Dairesince, FETÖ üyeliğinden 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Sıkarsa tabiki!:he:
Printable View
Napolyon a başka bir ülkenin generalinin laf sokası tutmuş ve demiş ki;
Siz para için savaşıyorsunuz biz ise şerefimiz için
Napolyon bu durur mu o da demiş ki:
Herkes kendinde olmayan için savaşır.
He he:)
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İstanbul-Köln seferini yapan Türk Hava Yolları'na ait bir uçağın pilotu Atilla Şentürk, seyir sırasında gördüğü cismi cep telefonu ile kaydetti, "Hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm" dedi.
Türk Hava Yolları pilotu Atilla Şentürk, 10 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen İstanbul-Köln uçuşu sırasında havada hızlı şekilde hareket eden bir cisim gördüğünü söyledi.
https://cdntr2.img.sputniknews.com/i...1020093433.jpg
© REUTERS / MURAD SEZERTHY pilotları: UFO gördük
DHA'nın aktardığı habere göre, o anları cep telefonuna kayıt eden Şentürk, söz konusu anları da sosyal medya hesabından paylaştı.
Türk Havayolları’nda görev yapan kaptan pilot Atilla Şentürk, 10 Mayıs'ta TK1675 sefer sayılı İstanbul-Köln seferinde çok parlak bir gök cismi gördüklerini belirterek, “Ben bu kadar hızlı uçan birşey görmedim. Kabin amiri Efsun Selin Sezer ve First Officer Özgür Erdaş aynen şahit oldular” dedi.
ABD dış açığı 500 milyar doları geçti, yıllık bazda daha da artar.Bu durumda dış açığı finanse etmek için borçlanacak fed faiz artırımına gitmek zorunda kalabilir, çünkü en büyük tahvil alıcısı Çin'e tekme sallayan bir başkanları var. Faiz artırımına gitmek zorunda kalırlarsa da olaylar olaylar.
Napolyon Prusya'yı hezimete uğrattıktan sonra ilk iş olarak Generallerini yanına alarak Büyük Frederik'in mezarını ziyaret etmiş. Mezarı başında saygı duruşunda bulunurken şapkalarını çıkarmayan generallerini paylamış.
"Şapkaları çıkarın beyler" demiş. "Bugün bu adam sağ olsaydı ben burada olamazdım."
Daha sonra niye Frederik'in kılıcına el koymadığını soranlara da şu cevabı vermiş." Benim kendi kılıcım var. beyler"
Napolyon anekdotlarını başlatan olarak, bitirme şerefinin de şahsıma ait olacağını umarak bu anekdotları paylaştım. Rezervlerim kuvvetli, kimse benimle aşık atmaya kalkışmasın, lütfen. :)