Erdoğan : (Uzay programı açıklanıyor ) : Fransa’nın başındaki zat durmadan bana saldırıyor , yahu senin benimle ne işin var ? Sen önce Cezayir’in hesabını ver , senin büyüklerin Cezayir’de 1 milyon insan oldurdu sen onların hesabını ver
Printable View
Erdoğan : (Uzay programı açıklanıyor ) : Fransa’nın başındaki zat durmadan bana saldırıyor , yahu senin benimle ne işin var ? Sen önce Cezayir’in hesabını ver , senin büyüklerin Cezayir’de 1 milyon insan oldurdu sen onların hesabını ver
Ziraat doların 6.70e geri geleceğini yazmış. Ne kadar dogru acaba ?
SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erdoğan: 2028'de planladığımız ikinci aşamada aracımızı yakın yörüngeye çıkaracak, ilk fırlatmayı bu milli roketlerimizle yapacağız
Erdoğan: Medeniyet coğrafyamızın sembolü hilali, al bayrağımız ile Ay'a göndermenin gururunu milletimize yaşatacağız
Erdoğan: Dördüncü hedefimiz, uzaya erişimi sağlamak ve bir uzay limanı işletmesi kurmaktır
Erdoğan : hedefimiz bir Türk vatandaşını uzaya göndermektir
Erdoğan : Uzaya bir vatandaşımızı göndermeyi, turistik gezi olarak değil, gelecek nesillere yol gösterecek bir bilim misyonu olarak tasarlıyoruz
Erdoğan : Hedefimiz 2023’de Ay’a gitmek
Biz niye aya gidiyoruz o bize gelsin yahu:)
Elan Musk ile bu konuyu görüşmüş demek. Varmı uzaya gitmek isteyen.
Elin adamı Swapla seni kitlemis. Isteseler bir gecede ossurugumuzu düğümlerler. Felegimizi sasirtirlar. Bir gecede swap yoluyla gelen para ciksa sabaha kafamiza atom bombasi atilmis sanariz . O paralar faiz icin mi geldi iste bu gunler icin geldi. S400 ten taviz verecekler, dogu akdenizden taviz verecekler vs. baska yolu yok. Dogu akdenizde de geri adim atsinlar dolar 5.70 olur.