Başkanım büyük düşün, taşa toprağa değil yeşile yatırım yap 😎
Printable View
https://www.investing.com/equities/tesla-motors
elon musk gibi bir üçkağıtçının övdüğü bitcoin denen şey ne kadar iyi olabilir ki ? şirketinin bugünkü f/k oranı tam olarak 1064.
bitcoinde ancak hayal sat. hayalin ne olduğu bile belli değil.
ekgyo gubrf pegasus bile onun yanında melek gibi kalır.
Bugün bakkala girdim mahallemdeki. Masasında bilgisayar var genelde maç özetleri izlerdi. Bugün gözüm takıldı baktım coin grafiği açmış :D
Cidden bu işin sonu nereye gidecek? Bilen varsa beri gelsin.
Kendimi eski kafa hissetmeye başladım bugünlerde :) Biz kesin patlar göçer dedikçe uçuyolar. Jants gibi :D
Bunlar bir süre sonra regüle edilecektir ama özellikle biraz daha şişmesi bekleniyor olabilir..
Size ne kardeşim coinler nereye gidecekse gider... Alıp satıyorsan başka... Ha ilgilenmiyorsan ister 100X yapsın ister 0'lasın. Sa-na-ne! :)
5 bilemedin 10 seneye sıfırlanmaz ama sıfıra yakın olur alayı!
montrö olayının ne olduğu da ortaya çıktı.. zaten fırsat kolluyorlarmış..
kanal istanbul'a karşı olanları da cumhuriyet ve Atatürk düşmanı ilan ettiler..
savunanlara karşı aynı lafları muhalefet kullansa direkt kanuni işlem..
tatlı su demokratları da muhalefete laf çakmaya devam etsin.. onların notu sıfır olarak tarih sayfalarına çoktan geçti..
kanal istanbul ile göz göre göre ülkeye bu kötülüğü yapacaklar..ortamlarda sorarlarsa muhalifim ben dersin..böylesine aptalca bir proje işte böyle adım adım uygulamaya geçiyor.. kazmayı mutlaka vurmak isteyecekler.. zaten devlet garantisine aldılar jet hızıyla geçen günlerde.. muhalefet ise devlet garantisinden çıkaracağım dedi yanılmıyorsam.. umarım sözlerini tutarlar..
arkadaş yeşil diye bi kağıt alıyorum çok gidecek diyorlar sende al dedi la dedim öyle adını bile duymadığım batak kağıtlarla işim olmaz dedim o 17 tl den aldı
sanırım 140 larda iken sattı.
ben salak gibi seyrettim.
diğer bi arkadaş geçen ay jants uçacak dediler ben alıyorum sende al dedi la oğlum manyakmısın kağıt 50 lerden 520 ye gelmiş alıpta ne yapacan son taşıyıcısı olamam ne yani kağıt 1.000 olacak dedim oda 1000 olacak diyolar dedi o manyak aldı 540 falandı dün tavandan sattı
ben gene baktım
aynı arkadaş merit al dediydi aynı zamanlarda 130 lar falan kağıt la senin bu adam jants la meritte seni çarpacak kağıt10 tl den 140 lara gelmiş dedim o tuttu 140larda mı 150 lerdemi ne aldı adam kağıdı 300 lerde sattı
tabi ben ondada mı baktım
aynı arkadaş hdfgs 4.20-40 arası iken 4 e doğru gelirse al hedef 5.40 lar dedi bak ondan güvenemediğim az da olsa 3.90 lardan aldım ama gene güvenemediğimden 4.50 lerde sattım arkadaş onuda 5.26 dan sattı
dolaysıyla ben onada uzaktan bakmış oldum:)
yeşil diyince aklıma yeşilin hikayesi geldi:)