-hektaş sen bugün yükselemezsin artık çünkü sasa çok çıktı
- hooop sasa noluyo, hektaş düştü, senin çıkman lazım, taban fiyatı yükselttim, tahtayı kapattım
Tahtada manipülasyon incelemesi yapardım.
25-11-2022, 13:20
tarkank
Alıntı:
Originally Posted by *Bozkurt
Ne kadar sallarsan salla dona düşecek o damla pala, kaderden kaçamazsın, şır şır
hayurlu cumalar dayu lost mohican bile son bi tepe daha var dior sahol long açmış , ne dersin bi biz bi pala galdık galiba long açmayan:)ayular aççç
25-11-2022, 13:23
*Bozkurt
Alıntı:
Originally Posted by tarkank
hayurlu cumalar dayu lost mohican bile son bi tepe daha var dior sahol long açmış , ne dersin bi biz bi pala galdık galiba long açmayan:)ayular aççç
Bence de son bi tepe daha var dayucuğum, adı da Ayasofya tepesi en son tepede picama asılı kalıcak, artık o kimin picaması olucak onu da biz düşünmüyelim lönklüyen düşünsün
25-11-2022, 13:23
MiniYatirimci
Alıntı:
Originally Posted by tarkank
bazen iyi tutturuyor da bazen fena terste kalıyor mohikan. toaso'yu unutmam hala.
25-11-2022, 13:26
SEL
Alıntı:
Bence de son bi tepe daha var dayucuğum, adı da Ayasofya tepesi en son tepede picama asılı kalıcak, artık o kimin picaması olucak onu da biz düşünmüyelim
son bir tepe daha hep vardır patron .. ömür biter tepe bitmez ..
25-11-2022, 13:28
*Bozkurt
Alıntı:
Originally Posted by SEL
son bir tepe daha hep vardır patron .. ömür biter tepe bitmez ..
Aradan zaman geçince grafikisinde ulaaa bu son tepeymiş ya denilecek
25-11-2022, 13:36
SEL
Alıntı:
Aradan zaman geçince grafikisinde ulaaa bu son tepeymiş ya denilecek
veya grafikisininkde son tepe beklediğin yer küçücük kalacak bakıp laaa şuna bak vay anasını son tepe diyoduk denilecek ..
25-11-2022, 13:41
*Bozkurt
Alıntı:
Originally Posted by SEL
veya grafikisininkde son tepe beklediğin yer küçücük kalacak bakıp laaa şuna bak vay anasını son tepe diyoduk denilecek ..
Bence üüle olmuycak, tepeden lönklemişiz ya diyecek lönkcüler