Köylü ben öbür partiye vermiştim diye itiraz edemez, o tip yerlerde toplu olarak diğer partiye yazılmıştır.
Printable View
Köylü ben öbür partiye vermiştim diye itiraz edemez, o tip yerlerde toplu olarak diğer partiye yazılmıştır.
Şu deprem mevzuu çok uzadı, adamlar memnun ki iktidara verdi, memnun olmayan vermedi. Bu kadar basit. Yok neymiç devlet yardımını devam ettiriyormuş da bilmem ne... Sanki cebinden yapıyor, millet yardım ediyor, vergi veriyor ki yapıyor. Oraya giden memur veya işçi bedava mı yapıyor? Maaş almıyor mu? Alıyor, hatta üstüne ekstra ücret de alıyor. Önemli olan ölümleri engelleyebilmekti, engelleyebildiler mi? Hayır. On binler öldü . Millet anasız,babasız, evlatsız kaldı. Ama oradakiler yüzde 60'ına yerine göre 70'ine hükumetin bu işte kusuru yokmuş. Saygı duyalım. Ve susalım artık.
Köylünün kırmızı çizgisi muhtarlık SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Thy 5300 endeksdeki seviyelerine geldi bile , çok saçmaladılar artık kumarbazlar dışında kimse işlem yapmaz bu borsada...
Döviz alan izleniyor. Aynı şey borsa için de olmalı.
Kara para vs aklanmadığından emin olmak gerekir.
kesinlikle öyle
erzurumda bi köy var istanbul kartal tuzla tarafınd ayerleşikler genel seçimlere otobüs kalkmaz ama muhtarlık ve yerel seçimler dolayısıyla 2 tarafta birer otobüs kaldırı
bu seçimd esordum kimse gitmemiş
kim takar reisi cumhuru
biz muhtarlık seçiminde oradayıoz diyorlar