Aman hoca tuprasa bulasma eli yuzu düzgün bi hisse kaldi.
Karel gerel ivir zivir dan devam edelim.
Konu komsu toplansin tupras da gocer :kahkah:
Printable View
Yaş arkadaş euro 5.1950 ye yaklaştı millet yine dolar 4.19 oldu diyor ...takmış millet dalir a. ..eee euro ?!
Ula bi gemi kirmizi yaliya daldi.Basimiza gelene bahhhh :kahkah:
Vatandaşın birisi geçen hafta, merkez bankası arkamdan iş çeviriyor, ben yüksek faiz sevmiyorum dedi. Şimdi başbakan merkez bankası gerekeni yapar diyor. Merkez bankasının resmen eli kolu bağlanıp, piyasa oyuncularına teslim ediliyor. Dayağı yiyen vatandaş oluyor. Merkez bankası başkanı değişti. Suçlama değişmedi. Cari açık rekorlarda, dış borç nerelere dayanmış. Dolar tutulamıyor. Her yükselmesinde enflasyonun ateşi yükseliyor. Sonra merkez bankası başkanı faizi düşürsün. Gerçekten buna inanıyorlar mı, yoksa sadece bizim inanmamızı mı bekliyorlar çözemedim.
ykgyo 30 luk kesti 60 lık da yarın keser roketler uçuşmazsa..[emoji2]
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trump füze geliyor derken Ayıları kastetti de biz mi anlamadık... Neyse iyi toparladı ama MB çıkıp konuşmadan bulut üstadın dediği gibi bunun sonu gelmez...
Gerekirse her türlü enstrüman kullanılacak desin ama sanırım kendi de inanmadığı için çıkıp konuşmuyor...
sacro hocam kenarda 30.000 param var.eylüle kadar yatırabileceğim getirisi sağlam bir hisse söyle de çoluk çocuk sana dua etsin.aklımda benim thyo var. sen ne dersin:)