Brentte 45 $ e gelecek dedim.cok hizli geldi.ben bu sene buyuk yukselisde beklemiyorumSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Brentte 45 $ e gelecek dedim.cok hizli geldi.ben bu sene buyuk yukselisde beklemiyorumSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
brent %7 aşağıda nedeni bilen var mı?
Brent ile ilgili sonucta korona ile alakalı ciddi bi petrol talebinde azalma var ...ucuslar düzgün yapılamıyor..havayolları hisseleri ve havaaalanı işletmelerini yapan şirketlerin hisseleri ciddi sıkıntıda..Bloombergte bugün izledim rusyada brentin bu seviyelerinden rahatsiz degilmis ..bu seviyenin altına sarkarmı hala soru işareti..su an o kadar belirsiz bir piyasa var ki inanın ky hepsi bir cozum arayısı icinde..dünyada da para bollugu var.. fed in bi faiz indirimi yapacagı ciddi ciddi konusulmaya baslandı..normalde dün ki uzlaşma sonrası dolar/tl gevşemesi gerekirdi ve borsanın yesile dönmesi gerekirdi fakat dünya borsaları o kadar kötü performans sergiliyor ki başta amerikabu bize yansıdı..görünen o ki borsamız 108-112 bandında süreki dalganaacak bir süre
Sn Webster benim de portföyümü eritti hisse yoğunlar, hemen değiştirdim. Lakin son 2 aydır 3-4-5. sırada gezip duruyorum. Bir türlü 1. olamadım. Birinci olan arkadaş buradan mı çok merak ediyorum :)
https://i.hizliresim.com/RktBZ8.jpg
petrol fiyatlarının düşmesi en azından THY ve Pegasusu olumlu etkilemez mi?
İnsanlar turistik seyahatlerden kaciniyor....ucuslardaki doluluk oranları düstü..bir kac sehirede bilindigi üzere ucuslarını gerceklestirmiyor..thy bugün bilancoda beklentiden yüksek kar acıkladı ancak yine - de kapattı..pegasus da beklenenden daha yüksek zarar acıklandı..
Aynı soruyu birkaç defa sormuştum ama cevap alamadım. Birçok altın fonunu inceledim, hepsi bugün eksi hatta bazıları yüzde bir ekside. Sadece biri olsa içindeki kira sertifikasının fazla olmasına bağlayabiliriz ama çoğu eksi (belki hepsi). Bu konuda bilgi sahibi bir üstad yok mu? Plz....
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bugun fon şirketini aradım. telefondan cevap veremediler yoğunuz diye. kızdım biraz. mail yazamamı istediler. ben de maille sordum. henüz cevap gelmedi.
eğer ulaşabiliyorsanız siz de aldığınız fon şirketlerini arayın mail atın. sorunun cevabını vermek zorundalar.