Is Bankasi tavan simdilik.
Printable View
Is Bankasi tavan simdilik.
Rusya Merkez Bankası politika faizi 1050 baz puan artışla faizi %9.5'ten yüzde 20'ye çıkardı
Cuma günü sezonluk gübre ve ilaçlarını almaya Tarım Kredi Kooperatifine gittim, yaklaşık olarak fiyatları biliyordum ama fiyatların yüksekliği karşısında yine de hayret etmedim değil.
Gübrelerin en az zam gelenine bile, geçtiğimiz yıl ile bu yıl arasında minimum % 230 civarında zam gelmiş, mühendis diyor ki abi bir an önce al yeni zamlar bekleniyormuş, bende gelsin dedim çok ta önemsemedim zaten geçtiğimiz yıl attığım gübrenin ancak % 25'ini atacağımı belirttim üzüldü, üzülmene gerek yok dedim zaten zarar ediyoruz yaptığımız masraf çıkmıyor diye açıkladım, diğer çiftçiler ne yaptı diye sordum, en fazla gübresini atan geçtiğimiz yılın % 50 si kadarını alıp atıyorlarmış. Rekolte kaybı kaçınılmaz.
Bu kafa ve tarım politikası ile daha bu listenin en başlarına tırmanırsak şaşırmam, hak etmiyoruz değiliz!!!
Benzine mazota zam geldikçe şark kurnazlarının tepkisi, daha önce ben hep 50 TL'lik alıyorum dan şimdilerde depoyu full yapmaya koşuyorlar.
günaydın ..
türkiye ekonomisi 2021 yılında % 11 büyüdü...
gülümsetici bir haberle başlayalım haftaya
Rusya Merkez Bankası Başkanı Nabiullina saat 16.00'da basın toplantısı düzenleyecek
Türkiye'de GSYH 4.çeyrekte %9,1 büyüdü (Beklenti %8,5 büyüme olacağı yönündeydi)