hep beraberiz bu cakallara 1 lot bile vermem ha nasil veririm 1 kipa 1 migros isine geliyosa ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
hep beraberiz bu cakallara 1 lot bile vermem ha nasil veririm 1 kipa 1 migros isine geliyosa ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen arkadaşlar bunlar akıllarınca süründürmeye çalışıyorlar ama babayı alırlar Allah aşkına satmayın hissenize sahip çıkın bu sayfada onların adamı olupta pişkin pişkin ellerini kovuşturan adam var ise onunda ben amk
Hayırlı akşamlar müsait olan biri genel takas paylasabilir mi ? Yüzdesi kaç oldu acaba?
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketimizin 25 Nisan 2018*tarihli özel durum açıklamasında, Kipa Ticaret A.Ş.'nin ("Kipa") devir alınması*suretiyle Migros Ticaret A.Ş. ("Migros") bünyesinde kolaylaştırılmış usulde*birleşilmesine ilişkin onay alınmak üzere 25 Nisan 2018 tarihinde Sermaye*Piyasası Kurulu'na başvurulduğu duyurulmuştu. Migros ve Kipa'nın*birleşmesine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'nun başvuru dosyasını inceleme*süreci devam etmektedir. Bu hususta bir gelişme olduğu takdirde ilgili mevzuat*gereğince ivedilikle kamuya açıklama yapılacaktır. (İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi aşağıda yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.)
Ingilizce aciklamanin bir anlami varmi? Acilan davalara yonelik bir adimmidir? Daha once hic ikinci lisanda bir aciklama gormemistim Kipa dan. Bana ilginc geldi.
Kararı seçim sonrasına bıraktıklarına göre ky için olumlu bir sonuç cıkmayacak heralde..
Tr iş bankasının açıklamasında da var aynısı İngilizcesi var link olarak atmışlar
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.