IST yine fena değil OSL de kısa olmasına rağmen 15 günlük ortalamada 2 puan az getirmiş, zaten OSL ve OKT satış verdim.
Printable View
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=GL1
arkadaşlar, belki yeri burası değil ama şu fonu bir incelermisiniz? cuma günü borsa düştüğü halde yüzde 0,19 getiri, ayrıca yılbaşından bu yana endeks yüzde 5 yükseldiği ortamda yüzde 25,58 kazanmış. altın, bu yıl ralli yaptığı halde dahi yılbaşından bu yana ortalama yüzde 24 getiri sağlamış. bütün hisse fonlarını inceledim, bu fon çok farklı geldi bana. fon açıklamasını da siteden alıntılıyorum:
Formula Agresif Fonu, hisse senedi yoğun olması nedeniyle, toplam değerinin en az %80'i devamlı olarak temel analiz yöntemiyle piyasa değerinin iskontolu olduğunu düşündüğümüz BIST'te işlem gören şirket hisselerine yatırım yapar. Yüksek büyüme ve kar payı potansiyelleri için seçilen BIST hisselerinde esnek bir yaklaşımla yatırım yapmaktadır.
admustafa arkadaş,
bu soru mühim siz ne dersiniz Hayrani beyefendiye?
Doğru OKT yine de biraz önde, eski kayıtları silmişim son 14 günlük getiriler var buna göre yüksekten düşüğe TZT, AHU, OKT, IST, OSL sıralaması olmuş, Yapı ve AK orta vadeli borçlanmalarda mk %29 yapmışlar ama bunlardan az vardı.
Aslında Orta ve uzun vadelilerde ağırlığı arttırsam mı diyorum faizleri eylül de tekrar düşürebilirler diyerek. Bu arada Altın ve borsa düştükçe kısalardan bozdurup azar azar alıyorum. Bakalım karman çorman ne olacak böyle :)