18 Temmuz Perşembe 13:56 SSB DEMİR : (F-35 KARARI) TÜRK ŞİRKETLERİ İLK BAŞTA BELİRLİ BİR KAYBA UĞRAYABİLİR -HT
belirli...:)
Printable View
18 Temmuz Perşembe 13:56 SSB DEMİR : (F-35 KARARI) TÜRK ŞİRKETLERİ İLK BAŞTA BELİRLİ BİR KAYBA UĞRAYABİLİR -HT
belirli...:)
F35'leri internette incelerken kaskının 400bin dolar olduğuyla ilgili bir yazıyı okuyordum.Uçagin etrafındaki sensörlerden bilgi alıp kaska görüş sağlayan bir sistemden bahsediyor.ABD ve Israil ortak yapımı olacakmış 2016 yılından bir haber. Ben de Fatih Altayli gibi tahmin ediyorum iyi kotu oluruz ama yine de bize urun satarlar gibi me geliyor. Alttaki 2.yorum çok iddialaymış 3 yıl önce.
https://i.resimyukle.xyz/JPIyI5.jpg
Sağol Sn uzay44...
Siz de inşallah benim gibi sağlıklı yaşlanırsınız...
Bakın o tip projelerde yüzlerce sayfa sözleşme yağılır kanımca...Ne tür yasaklar vardır bakmak lazım. Ama bir poşetin üzerinde onlarca ikaz yazan bir ABD altyapısı bana sorarsanız hiç bir şeyi eksik bırakmaz..Ensenizi bile kaşımanıza izin vermez...
Ben bizimkilerin imza etmeden önce böyle araştırıcı bir kafa yapısına sahip olduklarını düşünmüyorum.
Ayıp kabul ederler ctratecik ortağa karşı...
Hani o lütfedip bizi proceye dahil etmişkene...:)
Not: Dün gece bu başlıkta lütfedip yaş günümü kutlayan arkadaşlara teşekkür ederim. Sağolun.
ABD'li yetkililer: Erdoğan S-400'leri darbe girişimi sonrası kendi uçaklarına güvenmediği için aldı.
Reuters haber ajansının özel haberine göre Amerika Birleşik Devletleri'nden (ABD) bazı yetkililer, Başkan Donald Trump'ın Türkiye'yi Rusya'dan S-400 hava savunma sistemini almamaya ikna edememesinde 15 Temmuz darbe girişiminin etkisi olabileceğini söyledi.