Enflasyon, en son olarak, oniki aylık ortalamaya göre % 16,81 olarak belirlenmedi mi?
Printable View
Enflasyon, en son olarak, oniki aylık ortalamaya göre % 16,81 olarak belirlenmedi mi?
allianz, özel sağlık sigortalarına %45 cıvarı zam yapmış
https://www.borsaistanbul.com/verile...sanli-verileri
swap işlemlerinde son bir haftadır "TL Karşılığı Döviz SATIŞ" yerine "TL Karşılığı Döviz ALIŞ" bölümünde işlem geçiyor, ve rakamlar aynı noktalarda dalgalanıyor. dikkat çekici.
Böyle bir rekorlar gününde dolar kuru dibi bulmalıydı bana göre...
Bu millete rekor yaramıyor.
vergi usül kanununda ydo yu her yılın ekim ayındaki on iki aylık yurt içi üretici fiyat endeksine bağlıyor.Memur vs zam alırken yıl sonu beklenen aylık tüketici fiyatları enflasyonu artı farka göre zam alıyor. Memur sendikaları adam olsun on iki aylık ortalamaları esas aldırsın zamda. Memur sendikalarının hükümete karşı herhangi bir uyarıcı eylemi yok.Bildiğim milli eğitim önünde simit yeme eylemi filan yaptılardı.Zaten hükümette o gün kimse yemek yiyememiş üzüntüden.
bimde bulgur 3.75 olmuş geçen 1 sene önce 1,95 ti hani enflasyon 8,5 , şimdi bim mi yalancı damatmı çözmeye çalışıyorum, bulgur dediğim buğdayın kırılmış hali hani o çiftçinin 1, 20 ye sattığı buğday, milletin a..... koyacaklarını zaten şöylemişlerdi acayip bi durum yok aslında
bir ara burada peynir muhabbeti olmuştu bende çok beğendiğim peynirin markasını ve nereden tedarik ettiğimi yazmıştım, bir ay önce sipariş verdiğimde kalite çok düşmüştü, dün yine sipariş verdim ve bugün gelen peynir yeminle çok kötü, zamlaramı üzüleceğiz kalitesizliğemi