Sasirdim acikcasi silikon isine bulasmana bahriyeli. Koca forumda bir sen ciktin. Ama dedigin de dogru, yaptiklarini begenmiyorsun. Abartmiyorum ben bir kere adamlar gittikten sonra duvari tekrar boyadim.
Yok ama benimkisi zevkten degil, caresizlikten. Ne kadar para verirsen ver adam gibi yapanini bulamiyorsun artik.
Hele tamir islerini falan tamamen unut. Devir tuketim devri. Bozuldu mu atiliyor.
Bak hikayeyi anlatayim...
Evdeki sofa var ya... bulana kadar canimiz cikti istedigimiz sekilde. Cok seviyoruz.
Alet bozuldu...
Pahali birsye degil. Mobilyaciyi (bayagi buyuk bir zincir) aradim yenisini almak icin...
Yok. 2 sene once durmuslar. Adamlar bir urun buluyor Cin'de, 50 konteyner getiriyorlar geciyorlar. Millet bitirince baskasi.
Baska yerlere baktik. Benzeri birsey yok.
Tamam tamire adam cagiralim dedik... Abartmiyorum tam 1 hafta ugrastim telefonlarda tamirci getirmek icin 50 degisik yerle. Gelmiyorlar aletin ucuz oldugunu anlayinca.
2 tane yay, bir ayak. Zor bir is degil.
Bak kac kisiyle chat etmisim whatsaptan. O kadar zamanimi yemisler ne oldugunu anlatana, resimlerini yollayana kadar.
https://i.imgyukle.com/2020/04/12/QHxHGe.jpg
Oturup o sofayi kendim tamir ettim. Altindaki siyah bez var ya, altini kapayan. Kac tane zimba ile tutturulmus tahmin et?
1047!
Cikarmasi tam bir iskence idi. Teker teker de saymadim, 11 kutu zimba teli bitirdim, hepsinde de 50 tane var.
1 haftami aldi lanet sey. Ama mis gibi oldu. Sevmiyorum angarya isleri. Zorunluluktan.