Covid mi oldun dostum?
Geçmiş olsun.
Ben 3-4 ay önce geçirdim.
Çok matah bir şey değil.
İlaçları zamanında aldıysan problem olmuyor.
Printable View
Demin peter schiff in bir videosunu seyrettim los angeles ta gelir vergisi oranı yüzde 57 ye çıkmış.E kalan yüzde 43 paradan da yaptığın her alışverişte vergi veriyorsun,amerikada vergiye kaptırılan parayı düşünebiliyormusunuz.E böyle bir dünyada bitcoini vergisiz bırakırlar mı,yakında devletler o konuyu şeeder.
[QUOTE=MedwiG;5298013]Covid beynimi yaktı sanırım bir an başka bir yer gibi geldi :yes: Güzel bir hatıra :bravo:[/QUO
Sn medwıg geçmiş olsun.Covid cidden hafızayı bozuyor.Ben can ataklıyı çok severim.Covid geçirdikten sonraki ilk videolarında inanılmaz hafıza hataları yaşıyordu,şimdi şimdi toparladı.
Mısır, geçen ay Süveyş Kanalı'nda karaya oturarak dünya ticaretine ağır darbe vuran The Ever Given isimli dev konteyner gemisinin yol açtığı zarar tazmin edilinceye dek alıkonulacağını duyurdu. Süveyş Kanal İdaresi Başkanı Usame Rabi, 6 gün boyunca deniz trafiğinin durmasına neden olan ve göller bölgesine çekilen geminin kanalı yaklaşık 1 milyar dolar zarara uğrattığını açıkladı.
Tembellikten dolayı değil
Para var diye mutlu onlar
Para niye var?
Çalıştıkları için değil
Bikaç hakim zengin aile onları uzak diyarlardaki rus kavmine karşı tampon diye besliyor diye
Yani sanal mutluluk o
Değer vermeyin
Bi anda
Nostalgia Sanalia
Şarkısı bilem vaaa
Pufff diye sonerse
Gülerim ama
Neremlen demem :)