:
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Printable View
Normal bir ülkede, para birimi 1 günde bu kadar değer kayberderse, olağanüstü durum olur. Medya'da başlık olur, hükümet toplanır, Merkez bankası açıklama yapar. Biz de troller "yine seçeriz" diye tag açtı başka bir şey olmadı. Ve bir gün böyle geçti. Yarin 1600 puan faiz indirmeyen Merkez Bankasinin ....
Bu sidik yarışı bu şekilde devam edemez. Şey aldı başını gidiyeah
Bir sabah kalktığımda şeyi tavan görürsem şaşırmam. tez vakit bist düşmeli, aga kan istiyor
Yoksa fabrikalarını kapatırlar bacasından duman neyim tütmez. Bir gece ansızın derler ki, kapa düşen haberde falanca şirket iflas talebinde bulunmuş... inşallah olmaz da iddialaşmak iyi bişii değil
o yüzden bistti düşürün, dollarları bozdurup ucuzdan alak :)
eskiden MB, bankalara telefon ederdi.Buyurun ,bu fiyattan ben dolar vereyim, derdi.
2-3 milyar dolarla piyasaya müdahale ederdi.
ama, la kasada papel yok, olunca...durum bu.
saldım çayıra formasyonu:)
Önceden bir gecede devale olurduk..şimdi akepe yıllara yayarak yapıyor..Yıllardır alım gücü düşüyor..herkes konuşur beyaz parti yapar..
cumhuriyet 4250
1615 lerden aldığımı hatırlıyorum,
üjj sene filan önceydi sanırsam.
Garan kapanış kötü.11,94 üstüne atmazsa , 10,72 ye dönüş yolu açılacak gibi duruyor. Gerçi haberle giden kağıt şu an. Bakalım...
En kötü geride kaldı şahit abi ülke şahlandı.
Altını olan kazanıyor
Şeyi olan kazanıyor
Hissesi olan kazanıyor
Herkes kazanıyor win win win
Acaba kim kaybediyor
Bu sorunun cevabını bulursan ileriki yıllarda hangi enstrümana basıp parayı katlamayı çözersin.