Daha yarın da çalışan emeklilere 5000 TL verecekler...
Onların da alımları gelecek :)CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Daha yarın da çalışan emeklilere 5000 TL verecekler...
Onların da alımları gelecek :)CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok korkuttun beni bak bak hareketlere bak:)
senin gibi çizgi film kahramanlarını çok gördüm bu yüzden senin bu tavırların ve artisliğin anca koltuk altımı serinletir eleman.
laflarımı nereye sokarsam sokarım nadasa bırakmam önce onu öğren ha buralara gelip bir bok biliyormuş gibi hoca edasıyla şu ne olur bu ne olur deyip tenkitten sonra kıvırmadan yazıcaksın önce onu öğren yine yukarda bir sürü ithamda bulunmuşsun aracı kurum elemanı vs değilsem ağır küfür edelim ortaya varmısın yüreğin yetiyormu şimdi yine kıvırıcan ,
sen kot kafalısan biz ne yapaılım anlamıyorsun ama kendini zeki sanan ön plana çıkmak için insanlara saldırıp hep kaos peşinde olan birisisin dün aynısını eregktuprs nickliyede yaptın seni adam yerine koyup cvp vermedi farkındasın değilmi ben adam yerine koyup cvp verdiğim halde hala artislik peşindesin :)bak yine söylüyorum senin artisliğin anca koltuğumun altını serinletir:wave:
şimdi sağdan devam et kendi dünyada dön bokunla kavga et.
buranın huzurunu bozma.
Bu sabah %0,40 + açar diye dünden satışları yazmıştım ama daha fazla artrı borsa.
Hisselerde short olan ve hissesi olmayan bireysel müşterilere vade sonu uyarısı gitmiş.
Son olarak...Bu yataylıkta (son 6 -7hafta) en fazla yabancı alışı olan ama endekse göre çok prim yapmamış hisselerde en az 10-14 hafta bekleyenin (seçime kadar)...oldukça karlı çıkacağını düşünüyorum...
Bıst30 dışına pek çıkmamak lazım.Çünkü bu sefer yabancı eşliğinde olmalı.(son 3 yıldan farklı)
AKÜMÜLASYON devam ediyor.
Aman aracı kurum elemanları dolaşıyor..
al-sat yapan kurumu zengin eder.
3 ün birini alır...
AL ve bekle...hedefte sat...istersen dolar-altıns1 al..istersen viobda short aç...
zamanı gelince tekrar bıstte poz. al..bu devir böyle devam eder.AMA ASLA TRADE YOK...Formasyonmuş vs..bunlar borsaya ilk girenlerin ilk okuduğu kitaplarda tüm detayları yazar...Karşımızda FORMASYON AVCISI-SON TEKNİK BÜKÜCÜ HERİF VAR.
Dolar kaçtan döner bakalım..Oraya kadar MB alış yaparak rezerv biriktirecek...sonra kendi haline bırakacak..bir müddet.
SAHOL...Tüm analistlerin gözdesi ve primsiz...Bence bunu incelemek lazım.
https://i.hizliresim.com/snaahhw.PNG
bu da bay PETKOM(AKÇAY duymasın...Azeriler para vermez,diyor):)
https://i.hizliresim.com/hustcn0.PNG
Yarın ISGYO tabandan dönmesi lazım.
İŞ Holding birleşme işlemlerinde esas olacak fiyat taban ve alıcısız olursa problem olur.
Operasyon yemiş hisseler genelde tepeden yüzde 70/75 düşüyor. Ona göre sanırım gübre 120 130 arası döner yüzde 90/100 tepki yapabiliyor. 240/250 gibi. İsgyo da da operasyon varsa aynı mantık düşünülebilir.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türbünde maç izlerken futbolcu yanlış birşey yaptığında karşı takım taraftarı SALAK SALAK diye bağırır ya bunu geçti:kahkah: