Printable View
Alıntı: Originally Posted by guneysu kısaca çüşşş diyorum buna, sadece misafir edecektim, ücreti mukabilinde.. Ayhan başkan, hem dostum, hemde hemşerimdir. sevmem kendisini, sebebine gelince, masadaki tüm mezeleri biz daha tatmadan bitirmesi. :kahkah: ARTI Reha GAYA'nın aç kalması, bence s.lkmek uygundur Sn. Yöneticim.:dvr:
Alıntı: Originally Posted by carkos Dükkan senin anahtar her zamanki yerinde....Ben müşteriyim ...doğru alkol oranı düşük fiyatı etkiler.. SM-M346B2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Töbe töbe lütfetti şimdi de doğruladık, sanki doğrulanmaya ihtiyacım vardı.:kahkah:
L Fazla ya olsun.:he:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya ARTI Reha GAYA'nın aç kalması, bence s.lkmek uygundur Sn. Yöneticim.:dvr: Ayhan, silkelenirse daha çok yer.. :kahkah::kahkah: yediklerini eritir..
Alıntı: Originally Posted by reha kaya L Fazla ya olsun.:he: ciğer di galiba, meze için söylemiştim tadına bakabildim sadece.. :vk::vk:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Ayhan, silkelenirse daha çok yer.. :kahkah::kahkah: yediklerini eritir.. Silkilecek herifi, bir de ben davet ettirdim.:vk: Aç kalan da ben oldum.:seyt:
Alıntı: Originally Posted by guneysu ciğer di galiba, meze için söylemiştim tadına bakabildim sadece.. :vk::vk: Tadına baktınsa çok iyi, ben sadece ciğer tabağını bir an gördüm. Ne bileyim ben, Rakı Sofrasındayız zannediyorum ağır ağır sohbetle ve rakıyla devam ederiz derken. Adam kabus gibi sofraya çöktü, Hamdi abi başka cigerlerde istedi hâlbuki.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Tadına baktınsa çok iyi, ben sadece ciğer tabağını bir an gördüm. Ne bileyim ben, Rakı Sofrasındayız zannediyorum ağır ağır sohbetle ve rakıyla devam ederiz derken. Adam kabus gibi sofraya çöktü, Hamdi abi başka cigerlerde istedi hâlbuki. Hâlbuki güççücük bişi adam yok yok siz çok muhabbete daldınız Ayhan başkan da ziyan olmasın diye yemiştir valla inanmam.