Originally Posted by
nosfecagri
Bol kazançlar abi. Bugün ben de düşüşten sebepli zararımı telafi ettim, %30 civarı da nakite geçtim, bu hafta zoraki izin ile evdeyim o da çok iyi oldu sistemimi kurdum test ettim uygulamaya başladım artık temel analize kendi teknik sosumu da katarak işlem yapacağım Allah utandırmasın diyelim. Sistem konusunun da derya deniz olduğunu gördüm, yeni matriks iq üzerinde kod çalışmalarına başladım, hedefim 3 4 aya kadar düzenli kazanabilen bir şeyler yazmak. Artık hobiden çıkıyor yavaş yavaş bu iş benim açımdan belki ben de 5 6 seneye senin gibi kendi kendimin iş vereni olurum nasipse...
Bu arada bu düşüş çok güzel bir ders, çok güzel bir eğitim fırsatı oldu. Yıllarca tekniğe hep aptallık olarak baktım, geçmiş verilerle gelecek tahmin edilemez, aslolan temeldir dedim. Ama gördüm ki suyun akış yönü diye bir olay var, sen çok çalış en iyi kağıtları seç o bina yıkılıyorsa seninkiler de binayla beraber göçüyor, dolayısıyla yönü tahmin etmeye çalışmasan bile baktın tren bir yöne kalktı en azından eşlik etmeye çalışacaksın. Çok değerli ve iyi bir ders oldu. İnanmadan yaptığım basit sistemler vardı, hepsi en kötü 118 binde satmazsan adam değilsin moduna geçtiler inatla satmadım, çok güzel de dersimi aldım neticesinde. Ha dipte de korkup satmadım oradan da kendime pay çıkartayım kolay sinirim bozulmuyor ama yine de gereksiz heyecan oldu akıntıya uyacaksın kibir bilmişlik yapmaya gerek yok.