Bunu daha onceki hareketlerinde de yazmistim. İftira atmakla itham edildim. Bazen kor olmamak lazim. Ya da farkli fikirlere ve goruslere de acik olmak lazim.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bunu daha onceki hareketlerinde de yazmistim. İftira atmakla itham edildim. Bazen kor olmamak lazim. Ya da farkli fikirlere ve goruslere de acik olmak lazim.
Tesadufe bakinki mesaj tarihim 14.12.2022. Tamda cezanin konusu oldugu tarih.
O yuzden buyuk konusmamak gerek Sayin İkasemre.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Balık baştan kokar derler. Bu şirket gerçekten daha dürüst bir patronun elinde olsaydı çok başka yerlerde olurdu. Gesana yazık ediyorlar maalesef.
Gesan krumsal firma dedik , yapilan ise bak
bence yatirimci iliskilerine mail atin yoksa yarin baska seyler yaparlar
Yatırımcı İlişkileri için;
yatirimci.iliskileri@girisimelk.com.tr
girisim@girisimelk.com.tr
1. İdari Para Cezaları
a) Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret AŞâ€™de (Şirket) içsel bilgilere erişimi olanlar listesinde yer alan Finans
Direktörü olarak idari sorumluluğu bulunan Mehmet Özkan AKMAN’ın 14.11.2022 ve 14.12.2022 tarihlerinde Şirket pay
piyasasında gerçekleştirdiği pay alım ve satım işlemlerine ilişkin yapılan inceleme sonucunda, aşağıdaki tabloda yer alan idari
para cezasının uygulanmasına karar verilmiştir.
İPC Uygulanan
Şahıs
TC
Kimlik No
İPC Uygulanmasına
Neden Olan Eylem
Eylemin Aykırılık Teşkil
Ettiği Düzenleme
Verilen
İPC Tutarı
Mehmet Özkan AKMAN 13*******40
Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret
AŞ pay piyasasında gerçekleştirdiği
işlemleri açıklamaması
II-15.1 sayılı Özel Durumlar
Tebliği'nin 11. maddesi 2
Ah gesan senin değerini biliyorum sen bu havaları seversin topladın artık seneye seni nerede göreceğimi biliyorum sabırla beklerim daha çok ekmek yiyecez...az laf çok iş
gökhan bey cironun yıl sonu 10 milyar tele yi aşacagını söyledi reportajda...
Ayrica is secebilecek konuma geldik, o nedenle kar marjimiz yuksek/yukseliyor dedigini de hatirliyorum, izleyip teyit edin lutfen.
10 milyar TL ustu konsolide satis geliri bekliyoroz dedi, muhtemelen bu rakam belli bir temkinlilikle soylendi. Bu konumdaki kisiler yanlis bilgi, izlenim vermemeye ozen gosterirler, dogal olarak.
Bu nedenle, bu rakamin %15-20 fazlasinin olasi oldugunu beklerim. Tamamen sahsi dusuncemdir, kendi analizinizi yapip teyit etmenizi oneririm.
Son bilancodaki FAVOK marji %29 gibiydi. Buradan yilsonu fiyatlamasini kolaylikla yapabilirsiniz.
Hostadlar boyle marji olan bir sirkeyi gecmiste de anlamadilar, su aralarda bos bos analizler goruyorum, 'X' sitesinde. Dikkatli olmanizi finansal okur yazarlik konusunda kendinizi gelistirmenizi oneririm.
Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.