:bravo::bravo:
Seçime kadar bir icraat ben de beklemediğimden emekli biri olarak kafamı dinlemek daha doğru olur...
Printable View
Deniz hocanın verdiği bilgiye göre rezerv -70,8 milyar dolar+ Rusya gaz parası. Seçimden sonra -100 hesabım vardı bunu geçecek gibi daha allengirli yollar var onu da hesaba katmak gerekir.
Mesela kamu bankalarına altın götürerek altın hesabı açtıranlarin altınları fiziki değil. Adam gittiğinde altın olarak vermiyor onların belirlediği fiyattan nakit veriyor makası %10 a yakın. Kuzu gibi yatıyor oradakiler mecburen. Adamın yatırdığı altını altın %10 a yakın fiziki olarak azaldı.
Ellerinde baska malzeme yokki buradan vurmaya çalısıyorlar,itin biri kafeye gelmis bize saldırıyor pkk'lı diye,ulen bumbelek diyeceksin 2 gönüllü alayı kurup kurtulus savasına senmi destek verdin demenin zamanı,üstelik 82 yılında mesut barzaninin babasının çapulcularına omu kursun sıkıp üstlerine bomba yagdırdı,onun soysuz ailesini çıkartıp ekranlarda megri,megri diye hep beraber sarkı söylediler,benim küçük birader 7 pkk'lıyı gebertmisti tek basına,hala duvarda asılı kelesin kasaturası kanlı olarak,illa kürt demek hepsi pkk'mı demek,hepsi bir kenara acaba filstin yahudi soyundan gelen kim ?bilindigi gibi filistinliler haindir,osmanlı ordusunu satmıstır cephede,israile topragını kim sattı acaba,neyse asabım bozuluyor:seyt:
Bakin Ince'nin derdi neymis.
https://www.youtube.com/watch?v=wQ7b...channel=Halktv
( 11 dk.)
Evet pazarlama, ekmek parası desek başkasının kanına girerek iyi değil bana uymaz ben hep düşündüğümü yazdım farklı gördüğümde kavga ettim.
5 yıl önce prkab da dentici diye biriyle takıştım o zaman prkab 1 lira sen spek değilsen ben hiç bir şey bilmiyorum dedim sonunda bana ben bu kağıtta ikinci oyuncuyum dedi, sonra kağıt 40 liraya kadar gitti şimdi bile 22 falan gibi .
Neyse hep aynı terane....