Şu bilanço başka kağida gelseydi çizerdi ama konu banvt olunca ne alan ne satan borsa uçtu bu bakıyor en ufak bi geri çekilmede ilk önce bu düşüyor borsadan sogutur bu kağıt adamı
Printable View
Şu bilanço başka kağida gelseydi çizerdi ama konu banvt olunca ne alan ne satan borsa uçtu bu bakıyor en ufak bi geri çekilmede ilk önce bu düşüyor borsadan sogutur bu kağıt adamı
Hadi be eksi kapat gözünü seveyim bügün bir masa iki sandalye şirketler tavan yaptı sen kimsin tavuk boku
Bilanco tamamen rezalet maliyetine tavuk satmis son ceyrek 26 m. zarar. Suan onun baskisi var. Kimse bukadar kotu beklemiyordu patron ve onun taseronlari haric. Zaten bunu aciga satislarin ve patronun satislarinin hararetinden bekleyip 2 haftadir soyluyoruz. Sukurler olsun aciga satis yasak ve satislari karsilayanlar bes ve yatirim fonlari. Yoksa baris pinarinda patronun acimadan getirdigi noktalari gorurduk. Ama artik dengeler degisecek. Yatirim fonlari bu isin pesini birakmaz.sadece sabir edicez birazdaha alistik zaten.
Böyle lanet kağıt olurmu ya böyle bir günde karanlıkta bile bastılar bütün kağıtlar uçmuş bu aşağı zararda olmasam satıp banka kağıdı alacaktım sabah ama olmuyor işte olmuyor elimdekilerini satsam kağıdı eksi bile kapattirirdim bukadar sığ tahta istediginde de satamiyorsun offf offf neden beladan bulastim bu ya
Dün çok yükseldi bugün kâr satışları yapıyo
Bu patronun derdi mal toplamak falan degil. Zaten mal toplu. Tek derdi bu altin yumurtlayan sirketin 350 milyon kârıni bizle paylasmasinin zoruna gitmesi. Bu hareketlerden para kazaniyor zaten. Haber gelene kadar sinirlerimizi bozacak amac bu. Baris pinarinda ne kadar adi bir adam oldugunu gorduk. Acimadan 12-13 lere basmisti. Kendi Sirket degerini bilerek dusuren patrona ancak bir sey soylenirde simdi ceza almiyim. Simdi aciga satis yasak oldugu icin yemiyor tabi o sert hareketi yapmaya.
Şimdi küfür yazcam ceza yicem boşver şirket iflas etti kesin borsa çıkar çıkmaz borsa düşer en önde bune be ********
Karaktersiz kağıt...