Originally Posted by
refaba
Benimde miğdemi bulandırdı bu iş,tavana 4 puan kalmıştı,hoop 2.65 taban,gerçi tabanı anında bozdu,ne işler çeviriyorlar bilemiyoruz,genellikle bedelli yapan hisseler bedelli sonuna doğru hareket yapar,yaptımı yaptı,peşinden onun ateşi ile yaptımı onuda yaptı,diğer hisselerde böyleydi,sanırım buda öyle bir şey,takılırken dikkatli olmakta fayda var,üstelik endexsin durumu sakat,ben 3.18'e kadar bugün %25 daha vermiştim,geride az lotum kalmıştı,3.80 olduğunda ilaveler yaptım,baktım devamlı satıyorlar ilavelere 2.70 stop koydum %50,50 kısımını satmış,peşi malum 2.65,elim dahi almaya varmadı tekrarında,abidik,gubidik işler bana gelmez,zaten hedefim 3'dü,o bana yeterliydi,şu sıralar 2.80 cıvarı oyalanıyor,ne planlar çeviriyorlar bilemiyoruz,endexte sakat,bu ortamda tahmin etmekte zor,tekrar 3 üstüne atabilirlermi,belki,çünkü tabana değdirdiklerinde toplayanlar vardı,65-80 arası 15 puan demek,tradeciler bunu değerlendirip 80 üstü satmış olabilirler,bu ortamda bende tradeci olduğumdan iş sakat olduğu için pek uğraşmak istemem,diğer hisselere göz atarım daha iyi...ytd.