4.40 - 4.50 long alım yerim olarak yazayım. Şuraya
bu dolar sabahtan öğlene yükseliyor akşama doğru düşüyor. vatandaş al sat mı yapıyor sürekli anlamadım. sabahtan düşükten al fiyatı yükselt akşama doğru sat gecelik faizini de al yan gel yat olayımı?
27-06-2018, 17:48
Ahme
Alıntı:
Originally Posted by mavsaro
bu dolar sabahtan öğlene yükseliyor akşama doğru düşüyor. vatandaş al sat mı yapıyor sürekli anlamadım. sabahtan düşükten al fiyatı yükselt akşama doğru sat gecelik faizini de al yan gel yat olayımı?
Ben yapıyorumda haftada 1 veya 2 kere yapıyorum. Diğer türlü terste kalma imkanın yükselir. O yüzden teb marifetli kullanıyorum.
Sabah teb marifetliden enparaya eft.
Enpara düşük kurdan dolar al
Enpara düşük kur makasından sat
Akşam eft Teb'e.
Ben yapıyorumda haftada 1 veya 2 kere yapıyorum. Diğer türlü terste kalma imkanın yükselir. O yüzden teb marifetli kullanıyorum.
Sabah teb marifetliden enparaya eft.
Enpara düşük kurdan dolar al
Enpara düşük kur makasından sat
Akşam eft Teb'e.
bu sabahtan al akşamdan sat, parayı geceliğe bağla olayını çok kişiden duyuyorum. katmerli kazancınız için tebrikler
27-06-2018, 17:56
yuji
Alıntı:
Originally Posted by Tarila
ICBC
18.9 yeni
33 gün
27.5 k
0,1 kırmışlar :)
sitesinde 19 diyor hoşgeldin
27-06-2018, 18:01
Tarila
Alıntı:
Originally Posted by yuji
0,1 kırmışlar :)
sitesinde 19 diyor hoşgeldin
Bende söyledim sitenizde 19 diye , herkese ve her miktara veremiyoruz şöyle böyle dedi 18.75 dedi bi arayıp görüşeyim yaptı 18.9 dedi :) Hesabı açmıştık , bende daha baştan sorun olmasın diye ısrar etmedim zaten 2 lira yapıyor kökü topu :)
27-06-2018, 18:01
rugankundura
arkadaşlar bugün faizler nasıl? aynı mı yoksa ufak artışlar var mı malum ay sonu öncesi?