Printable View
Alıntı: Originally Posted by drselcuk Erken bence.. Alıntı: Originally Posted by Webster Parmagimla kavga halindeyim Al tusuna basmak istiyor sabah akşam 1k mg doz benjo almasın mı webster üstadım uykusuzluğa baş ağrısına iyi gelmez mi? :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Webster Parmagimla kavga halindeyim Al tusuna basmak istiyor 😄😄😄😄😄 Aldım demenizi bekliyor herkes :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Aldım demenizi bekliyor herkes :) Ne yaptınız Antrikotları aldınız mi :kmk:
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Ne yaptınız Antrikotları aldınız mi :kmk: Almadım ilk önce döküm bir tava almam lazım :)
Alıntı: Originally Posted by Batman ppf lerden çıkmışız reyiz:oleyo: olmadı ver aydın üstada %1 getirsin size bu hafta Yarisini ciktim ustadim Dolar almadim diye gtl ye attin
Alıntı: Originally Posted by admustafa Almadım ilk önce döküm bir tava almam lazım :) Onlarda zam yedi geçen senelerde 35 liraya almıştım indirimli bu sene 80 liradan aşağı yok. Alacaksanız lav marka alın
Alıntı: Originally Posted by admustafa Aldım demenizi bekliyor herkes :) Artik istesemde alamam Para garantide kaldi Makas degil buraninki kazik otesi resmen
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Onlarda zam yedi geçen senelerde 35 liraya almıştım indirimli bu sene 80 liradan aşağı yok. Alacaksanız lav marka alın Migrost indirimde lav urunleri