-
Bu Ziraatin koyun vb kredisi görüldüğü gibi değil. Benim Dayıoğlu 10 -15 sene önce aldı. Faizsiz bir kaç yıl ödemesizdi. Ama şöyle bir durum var hayvanların genç olması gerekir. Diyelim ki 5-6-7 yaşında koyun aldınız. Bu koyunların küpelerine ipotek konuluyor. Bir iki sene sonra hayvan yaşlanmış oluyor kuzu yapmıyor. Bunu satamazsin kesemezsin benim Dayıoğlu gümledi aldığı koyunlar yaşlı oluğu için hepsi ölünceye kadar bekledi. Ha bunu benim Bacanak yaptı. Toklu aldı hem uzun verimli oldu. Bir iki sene sonra sattığı kuzu ile kâra geçti. Şuan işi bilenler akıllandi gerçi 250 bine 60-70 koyun ancak eder. Eğer merası yoksa kendi yayıp otlatmaz yemi samanı cebinden öderse batar. Yada hiç para kazanamaz. Şuan için bu işi bilen hoc kimse o krediyi alıp bu işi yapmaz.
-
TCMB den yapılan açıklamada Liralaşma Stratejisi neticesinde bankaların genelinin 2022 de açıklanan mevduatta yüzde 50 liralaşma hedefine ulaştığı ifade edildi.
Yapılan açıklamada menkul kıymet tesis oranının yüzde 5 ten yüzde 10 a çıktığı, gerçek kişi ve tüzel kişi için Türk Lirası paylarında yüzde 60 hedefini aşan bankalara menkul kıymet tesis oranının indirimli olarak uygulanacağı belirtildi.
https://www.bloomberght.com/tcmbden-...elleme-2322822
Bankalar yakında döviz mevduatçısını kapıdan sokmayacak. Döviz mevduatı yapana bırak faiz vermeyi, aksine saklama ücreti istenir artık.
-
Şeyi hava karardıktan sonra bir güzel sopalamışlar.
% - 0,31 düşmüş olması da manidar olmuş.
-
-
Biz buna egitim diyoruz dogru dusunmek diyoruz muhakeme yetenegi diyoruz
https://www.facebook.com/reel/707746326899535
-
STERLİN yine haraketli...kısaca dolarları ilgi odağı yapıp onunlan ilgilendikleri için diğer döviz gurupları unutturmaya gidiliyor:he:
-
Alıntı:
Originally Posted by
refaba
:ok: bende kullanıyorum.
Android tabanlı işletim sistemi için en temizi. Reklam düzeyini ayarlama imkanı sağlıyor : aslanın kafasına tıkladığınızda -gelişmiş kontroller - izleyici & reklamları engelle: standart, agresif...
-
Bugün kuruyu 19 dan alıyorlar,
haftaya 20 mi fln diyola :he:
az daha soğan çuvalına ek yaptık bakalım :oleyo: