O kısmı kast etmedim.:) Bozkurt ile siz işinizi bilirsiniz. bereketli olsun.
Printable View
günaydın herkese bol kazançlar
ortalamalar biraz aşağıda kaldı, biraz düzeltme ve geri çekilme daha sağlıklı olur gibi ama namussuz götürdü mü de soluksuz götürüyor.
Ben imamaoglu gapinin asagida 8500lere degmeden kapanmayacagini dusunuyorum. 9800 10200arasinda mal yedirmece olur. Bana göre o dediginin olmasi icin asagi saglam bir dalis yapmasi gerekiyor. Buradan direk gidemez. Yerliyle borsanin solugu buraya veya biraz ustune kadar. Tahvile giris yapmayan yabanci direk borsaya girmemeli. Bakalim zaman ne gosterecek
Bozkurt reisim hünkârım da kesin olan bişi var anası keseyi sırtına dikmiş. Velev ki o keseye biri elleşti. Kan kusturur dünyayı dar eder. Onun için Bozkurt reisim hünkârımin parasının kolay kolay kimse yiyemez petoş hariç. Bozkurt reisim hünkârım petoşu güzellik kraliçesi hatun olarak görüyor gözü ondan bişi görmüyor. Onun gay olduğunu anlarsa petoşu Aliağa da yakar bu.
10.41..bugünlük bu kadar..
sonrasında parayı kaptırma zamanı..
akşama kadar göz yorgunluğu
day-trader olarak harçlık çıktı..
#PETKM, %93,47 oranında hissesine sahip olduğu Petlim Limancılık'taki tüm paylarını SOCAR Aliağa Liman İşletmeciliği A.Ş.'ye devrettiğini duyurdu.
Satış, 30 Haziran 2025 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla gerçekleşti.
Zamcıklar tam gaz devam