İlla 7 lere gelip tekrar mal aldiracagim diyorsun yapma gardasim vur gec 10-15 tl lardan da alıcı bulursun . Gözü topraga bakiyor namussuzun. 0.25 usd 7.17 lerde bugunku kapanış 7.40 alti olursa oralar destek olur belki.
Printable View
İlla 7 lere gelip tekrar mal aldiracagim diyorsun yapma gardasim vur gec 10-15 tl lardan da alıcı bulursun . Gözü topraga bakiyor namussuzun. 0.25 usd 7.17 lerde bugunku kapanış 7.40 alti olursa oralar destek olur belki.
26 ekimden gelen ara trend alt bandi 7.24 lerde onuda takip edelim bakalım
Başı boş bırakılmış sahip çıkan yok sanki. İşini bitirirse akşamlari arada uğruyor işte...
2-3 sene kadar önce epey arastirdigim bi sirketti, potansiyelli görmüstüm, yatirim & ihracat cabalari vardi. Bir dönem tasimistim ancak yeterli yatirim görmedigim icin birakmistim. Tekrar baktim, biraktigim yerde gibi hala. Fiyatlamasi gayet uygun, yüksek net nakit pozisyonunda ancak faaliyetlerini büyütmeyi basaramamis. Hatta $ bazli gerileme bile var, karin büyük kismi kambiyo & faiz geliri, bu dönemde cok degerli olsa da büyüme icin faaliyetlerden birseyler görmek isterim.
Bu kagidin sahibi hocam sanirim sizsiniz :) Hala arsa vs ile ilgili yatirim haberleri var ancak bunlarin üretime gecmesi malum biraz zaman alacak.. Irak ve Bulgaristanin disinda 3. ülke koyamamisiz ihracata ve ihracat payi hala 10%. Var mi hocam dikkat ceken baska gelismeler ciroyu arttiracak?
Çok bisey yok ucuz diye bekliyorum bende ucuz kalmaya devam ediyor hala bekliyoruz belki hep boyle kalacak. Usd bazl haftalik grafige bakiyorum en gec 2025 başlarında düşeni kırar biseyler yapar beklentisindeyim.
Portfoyde olmasi gerek bence ama fazla değil. Ciro konusunda metal kova urunu fark yaratır mi ilerleyen surecte gorecegiz ilk kez uretim yaptilar bu ceyrek 1950 adet :)
Bir de maliyetler hala fazla normalde yuzde 20 ye yakin brüt kar beklerdim yuzde 14-15 civari geliyor hala ilerleyen surecte o da dengelenirse biraz ciroya etki eder.
Almanya ziyaretlerinden de birşeyler çıkar heralde. Kisa vade tamamlanacak bir yatirim yok ama haberlerle sürüp malı bir dağıtmasi lazim once sonra yatirimlarin bitmesini bekleriz ben olsam oyle yapardim.
Boş diye yazıyorum bende kimsenin etkileneceğini düşünmüyorum. Arada trade le arttirmaya calisiyorum iste sürünüp gidiyoruz. Sn Hevalin dediği gibi 0.20-25 usd arasindan topla 0.30-35 usd arası ver gitsin hissesi aslinda.
0.25 usd ye bişey kalmamış zaten 7.17 de . Eşşşek degilse secim donemi sonrasi gordugu 0.20 usdleri gormez bir daha heralde
Aynen rekabet çok fazla. Sarten avrupayi nerdeyse ele gecirmis vaziyette. Farkli urunler ve yatırımlardan beklentim var şimdilik beklemeye devam.
Teknik olarak umut vadetmese de bugün 7.62 veya pazartesi 7.58 üstü kapanış olursa yine birseyler beklerim
Neyse 1-2 hafta uzaktan izleyeyim bari.