Desidero ve Birinci selimhan derin konulara girmişler. O konulara parça parça geçmişte girmiştim.
Desidero yine negatif enerji çekme konusunda benle yarışa girmiş. Üç beş gün daha işlerim iyi gidecek diye tahmin ediyorum. :halay:
---
Depremden sonra batı ülkeleri dahil pek çok ülke ekiplerini yollayınca aklıma bir şey takılmıştı. Bize açık düşmanlık yapan ülkelerde bu işin içindeydi.
Bildiğim bir şey var, özellikle abd, israil, ingiltere, fransa, almanya gibi ülkeler, hedeflerine koydukları ülkelerde rahat ajan faaliyetlerini sürdürebilmek için çeşitli yöntemler kullanırlar. Bunlardan biri, hedef ülkede dernekler vakıflar kurarlar, kuran kişiler o ülkenin insanı gibi görünen ama maaşlı ajan olarak çalışan kişilerdir. Dernek veya vakıfın görünen amacı iyilik yardım filandır ama gerçekte ajanlık yapan bir kurumdur. Kurulduktan sonra gönüllü yada maaşlı hiç bir şeyden habersiz iyi niyetli insanlarıda toplayıp hizmet ederek kamuflaj yaparlar. Türkiyede bir sürü örnekde var, en günceli vakıf sahibi hapisteki adam. Adı neydi yaw unuttum. akp yi kuran abd, bu adamıda besliyordu. akp nin bu tür adamlardan haberi var tabiki, bütüm meclis partilerinin var. Ne zaman abd ile akp araları açıldı, adamı içeri attılar. abd ile dostlarken adamın ülkeyi ayaklandırmasına izin veriyorlardı. Adamın yüzüde gözümün önünde ismi aklıma gelmiyor. Gezi eylemini bahane edip almışlardı içeri.
Ne diyordum. Deprem için gelen ülkelerden kötü niyetli olanlar varmıdır.?
Deprem anında aklımdaydı ama yazmadım, depreme gelen ekip ne yapabilirki diye düşündüm. Zaten ülke sınırları herkese açık, gizli gelmelerine gerek yok, yol geçen hanı gibiyiz. Ayrıca bizi hedef alan her ülke yeterince dernek vakıf kurmuş durumda. kuweyt konsolosluk elemanları bile sokakta bizim pilot yüzbaşımızı bir güzel dövüp hiç bir ceza almadan ülkede yaşamaya devam edebiliyorlar. Bizim ülkeye özel garabet süper ülkücüler bile o olay için tek kelime ettilermi bilmiyorum.
Hüsnü Mahalli yazmış.
https://tele1.com.tr/hsunu-mahalli-h...israil-791978/
(Bu linki koydum diye siyonistler benide hedefe koyarmı bilmem. Okuyorlarsa tekrar hatırlatayım, 200 milyon avro ya size teslim olurum. Herkesin fiyatı var. Tek avro inmem ona göre.)
Deprem için gelen israil ekibinde silahlı adamlar varmış. israil'in vatandaşları ve deprem altında kalan antik eserlerini kurtarmaya gelmişler. Antik eserleri hemen götürmüşler. Deprem sonrası geri getireceklermiş. Silahlı adam kısmını çıkarıp, gizli yapmalarını da çıkarırsak yaptıkları bana doğal geldi. Kötü yönetilen başka bir ülkede, istisnai zamanlarda o ülke yönetimi vatandaşımı korumayacaksa, elimden geldiğince kendi vatandaşımı korurum bende.
Bahsetmek istediğim twitter'in yaptığı.
Geçmişte arada değinmiştim, siyonistler dünyada birlik olup çalışırlar. O ülkeyi birlikte soyarlar, sömürürler. Görünürde değillerdir. Devlet de kilit yerler ve medya ellerindedir. Bu ikisi elindeyse bol paranla o ülkeyi kolayca ele geçirirsin. Aslında medya ve bol para devleti eline geçirmeye yeter. Atatürk öldükten sonra dışarıdan gelen bol para, içerideki TC kimlikli ibrani kökenliler artı onlarla ortak çalışan ibrani kökenli olmayan yahudiler ve ellerindeki medya aracılığı ile ülkeyi 10-15 yılda teslim aldılar. Devlet ele geçincede o ülke yavaş yavaş senin olur, ülke vatandaşları işçindir, madenleri doğal kaynakları da sana açıktır. medya bu kadar önemli.
twitter Hüsnü Mahalli nin israilin depremde yaptığı şeyi yazan yazısını sansürlemiş. Tehlikeli yazı kategorisine koymuş. Ancak tıklarsan okuyabiliyorsun. Yüz kişiden doksanı tıklayıp okumaz, korkar.
twitter kimin.? abd de siyonistlerin kurduğu şirketin. Şimdi Elon Musk a sattılar. Elon Musk ise kimdir nedir bilmiyorum. acun ılıcalı gibi, siyoniste hizmet ediyor ama ibrani kökenlimidir yoksa sadece siyonistlerce kullanılan pazarlama dehası olan bir adammıdır onuda henüz çözemedim. Tipi ibrani değil, şirketleri ibranilerle iç içe ve ortaklar ama bazı davranışları ilede ibranilerle ayrışıyor. Kafayı karıştıran kısmı bu taraf. Örneğin trump ı ala aşağı eden siyonistlerin bazı ipliklerini açığa çıkardı.
Siyonistlerin dünya ülkelerinde kartel gibi çalıştıklarına örnek yakalamışken yazayım dedim.