Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans vk6 20.09 mk -net 17.08 vk11 19.32 mk- net 16.42 Sn.Webster OKT bekliyor sizden :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Sn.Webster OKT bekliyor sizden :) Hayir ustad beklemiyorum Simdi yuksek gelir melir sabaha kadar dusun dur
Alıntı: Originally Posted by admustafa Sn.Webster OKT bekliyor sizden :) OKT'si yok ki onun satmadımı hepsini:) Perşembeye 6 rakkam arıyorum, 35 milyon var işin ucunda.:yahoo:
Alıntı: Originally Posted by myfinans OKT'si yok ki onun satmadımı hepsini:) Perşembeye 6 rakkam arıyorum, 35 milyon var işin ucunda.:yahoo: 15 size çıkmadı mı ? :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Hayir ustad beklemiyorum Simdi yuksek gelir melir sabaha kadar dusun dur Siz sormadınız mı az önce üstadım :) Bakın benim aldığım yüksek getirmiş bugün :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa 15 size çıkmadı mı ? :) O cepte, zaten onu sayıyordum şimdi baya yoruyor. Ama, 35' e de göz koydum, aç gözlülük böyle birşey işte.
Okt 0.023228 29,97 mk
Alıntı: Originally Posted by myfinans Okt 0.023228 29,97 mk Bugün yapılan satışlar işe yaramış :)