Printable View
Alıntı: Originally Posted by admustafa 32 cm uygun mu bu iş için daha büyük veya küçük olabilir mi üstadım ? Bide rakı almak lazım yanına atom da yaptık mı tamam :) Uygun aynısını kullanıyorum, Sizin attığınız 26 cm daha küçük.
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Uygun aynısını kullanıyorum, Sizin attığınız 26 cm daha küçük. Teşekkürler :)
1 saat 13 dakika
Alıntı: Originally Posted by admustafa 1 saat 13 dakika Pas geçer Powell görevden alınır [emoji85][emoji85][emoji85] Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Pas geçer Powell görevden alınır [emoji85][emoji85][emoji85] Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir En az 25 gelecek.
Alıntı: Originally Posted by NewsTR En az 25 gelecek. Ben dolar almadigima gore pas gecer
Alıntı: Originally Posted by Webster Ben dolar almadigima gore pas gecer Sizi aramıştır FED başkanı, görüşünüze değer verir Ne önerdiniz kendisine?😃
Alıntı: Originally Posted by admustafa 1 saat 13 dakika Döküm tava içinmi Alım fırsatı verecekmi acaba?