Printable View
Alıntı: Originally Posted by gia 23.45 - 24.00 arası yayınlıyor SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. çok iyi demek ki anında öğreniyorsunuz. ben ertesi günü sabah öğrenebiliyorum
Araştırma raporları Uluslararası piyasalar-Günlük rapor Alıntı: Originally Posted by gia 23.45 - 24.00 arası yayınlıyor SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
24,09,2020 cds 560,39
Alıntı: Originally Posted by regal1 24,09,2020 cds 560,39 Pabucunuz dama atildi
Alıntı: Originally Posted by Webster Onurum kacirma Yuzde 30 indirime de girmis Ben 1 k ya aldim Mk https://www.hepsiburada.com/kemal-ta...isFashion=true Umarim aldin Dun gece 600 du geri yukselmis
Alıntı: Originally Posted by Webster Umarim aldin Dun gece 600 du geri yukselmis yok alamadim bugün alacaktim düsermi yine
Alıntı: Originally Posted by onur1064 yok alamadim bugün alacaktim düsermi yine Yukarıdaki mesajımdan birinde kendi linkini yazmıştım Orada hala indirimli Asıl satıcısından alın Çeşitte çok
Alıntı: Originally Posted by myfinans Yukarıdaki mesajımdan birinde kendi linkini yazmıştım Orada hala indirimli Asıl satıcısından alın Çeşitte çok sagol üstad