Putin , Rus vatandaşlarının yurt dışına döviz transferini yasakladı
Printable View
Putin , Rus vatandaşlarının yurt dışına döviz transferini yasakladı
Fitch/Kılınç:
-Türk bankalarının kısa vadeli dış borç servis ihtiyacını 45-50 milyar dolar olarak tahmin ediyoruz
Fitch/Kılınç:
-Kısa vadeli döviz likiditesi piyasalara kısa vadeli erişim sıkıntısını ve ılımlı döviz mevduatı çıkışını karşılamak için yeterli seviyede
Aman, patladi onlar. Bugun aldim ben bayagi.
Ama bilyorsun, gelen verilere gore gorus degistirmek mumkun. Gerginligi gormezden gelmelerinin sebebi piyasanin konunun diplomatik olarak cozulecegini dusundugundenmis diye yazdim. Yani ondan sonrasi tehlikeli oldu.
Mundar oldu o et. Napalim izmut.
Yanliz soyle birsey de var. Bu sektor dunyanin en berbat sektoru. Bir turlu dikis tutmuyor. Yanardagi patlar, kulesi patlar, virus cikar, ucagi patlar, savas cikar...
Ama artik bu olaydan sonra bir meteor dusmedigi kaliyor. Yani onlerinde bir duzluk bulsalar, bence bunlarin hepsinin intikamini alabilirler.
Turistler gitti, ama onlar zaten sonra geleceklerdi. Su anda ise bir firsat cikti aslinda. Rusya'dan ucuslar Kazakistan'a kaydirildi, orasi TAV'in. Buyuk problem varken tabi ki onemli degil ama bu da bir bakis acisi.
Rusya ve Ukrayna heyetleri, ateşkesin sağlanması için yakın gelecekte, ikinci tur müzakerelerin yapılması konusunda anlaştı.