kemal belgin;
mehmet topal o kafayı bi topa bide hakkında atıp tutan yuhalayanlara geçirdi dedi:)
Printable View
kemal belgin;
mehmet topal o kafayı bi topa bide hakkında atıp tutan yuhalayanlara geçirdi dedi:)
İşte iddaa şampiyonluk oranları;
Fenerbahçe 2.90
Galatasaray 3.10
Beşiktaş 3.35
Başakşehir 3.75
Vay be nereden nereye.. Favori biz olduk :yes:
Fenerbahçe Doğuşâ€™un 21 Aralık Perşembe günü TSİ 22:05’te Tel Aviv’de Maccabi FOX ile oynayacağı karşılaşma öncesi Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ve başarılı oyuncumuz Nicolo Melli, internet sitemize açıklamalarda bulundu.
Mücadele ilişkin konuşan Zeljko Obradovic “Maccabi’ye karşı deplasmanda oynamak her zaman zordur. Taraftarları her karşılaşmada harika bir atmosfer yaratıyor. Oraya gidecek ve iyi bir maç çıkarmaya çalışacağız. İyi bir durumda olduğumuza inanıyorum. Bizim için önemli olan nokta; tüm oyuncularımın sonunda sağlıklı duruma gelmiş olmaları ve iyi idman yaparak takıma katkı verebilmeleri†dedi.
Karşılaşma öncesi görüşlerini aldığımız Nicolo Melli ise, geçtiğimiz yıl Bamberg formasıyla oynadığı ve EuroLeague kariyerindeki sayı, ribaund ve verimlilik puanı rekorlarını 27 sayı, 14 ribaund, 40 verimlilik puanı istatistikleriyle kırdığı karşılaşmaya ilişkin olarak “Bamberg olarak az farkla kaybettiğimiz birkaç maçın ardından Tel Aviv’e gitmiştik. Zor bir dönemden geçiyorduk ve bu nedenle mücadele etmemiz gerekiyordu. Kimse böyle bir galibiyet elde etmemizi beklemiyordu. Kişisel olarak da benim açımdan özel bir maçtı çünkü daha önce göstermediğim bir performans ortaya koyabilmiştim. Maccabi deplasmanında kazanmak büyük ve önemliydi. Benim için hatırlamaktan mutluluk duyduğum bir mücadeleydi.†ifadelerini kullandı. Melli, yarın oynanacak karşılaşma hakkındaysa “Maccabi ile deplasmanda oynanan her karşılaşma zorludur. Orası oynamak için her zaman sert bir salondur. Çok zorlu bir haftadan geçiyoruz ve hem onlar hem de bizim için hazırlanacak zaman yok. Bu nedenle sert bir karşılaşma olacak. Her takım Fenerbahçe Doğuşâ€™a karşı en iyi oyununu sergilemeye çalışıyor. Kolay olmayacak ancak elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız.†dedi.
kızlar çok iyi başladı ama 3. dakikadan sonra oyund ahakimiyeti kaybettik
pılam 3 tane 3lük bir atne top çalma bir tane 2 sayı perişan etti rakibi
Enteresan bir kadro..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...93f9146762.jpg
Altyapıdan yedek, en sevdiğim...
Topal attı :)
1-1
Son 30 saniyede iki %1000 gol pozisyonu.. Nasil gol olmadi onlar.. :(
Uzun bir sure sonra maç fazlasıyla da olsa liderlige yükseldik..
Zor zamanlar geçirdik ama iyi toparlandik.. Devre arası iyi transferler ile çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum.. Umarim transfer konusunda zayıf kalmayız.
Zaten dar kadromuz var ve çok onemli eksiklerle maça ciktik.. Maçın sonlarina doğru cift forvetle o eksik defansa rağmen çekinmedik oynadık. Son 2 dk icinde inanilmaz 2 gol kaçırdık.. Mac 1-1 son pozisyonda korner ve kaleci volkan bile karşı cezasahasi içinde.. Özveri var eleştirmek yerine destek zamanı.. Zor dönemleri geçtik olabilecek en iyi şekilde ilk yariyi bitirdik. . Simdi iyi bir devre arası gecirelim ikinc yariya takviyelerle daha iyi bir Fenerbahce izleyelim..
Herşey Fenerbahce için
yeni geldim maçı izlemedim özetlere bakınca deli bi 2. yrı oynanmış
topal gene çakıvermiş
son dakikalarda kaçırdığımzı 2 gol nasıl kaçmış dedirtecek cinsten
harika ibb süper 6s müthiş bjk süper ötesi kayseri göztepe dediler
FENERBAHÇE yi hem fenerlisi hem cümle alemi kötüledi
e ne oldu bizde üstekilerle başabaşız
sonunda atabildik
aslar girmese zordu
Realle çok başa baş bir oyun oluyor
ilk periyot baya bi fark yapmıştık
eridi gitti
30 Aralık 2017 Cumartesi
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 12.Hafta
Galatasaray-Fenerbahçe
Ahmet Cömert Spor Salonu/ 15.00
31 Aralık 2017 Pazar
Tahincioğlu Basketbol Ligi 13. Hafta Maçı
Beşiktaş Sompo Japan-Fenerbahçe Doğuş
Akatlar Spor ve Kültür Kompklesi/13.00
Yayın: beINSports3
66-65 öndeyiz
Bu wanemaker çok kötü sayı atıyor ama bencil ve hatalı tercihler kullanıyor
77-79 yeniğiz son 54 saniye
Gene wanemaker gene yanlış tercih
6 saniye var
yeniğiz halen
Wanamaker bizim takimin oyuncusu değilsin
. istersen 30 sayi at gene degilsin.. Sokak basketbolu mantigindasin..
Tam 1000 gün önce Fenerbahçe otobüsüne saldırı yapıldı ve hala failleri bulunamadı..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9cc868d251.jpg
Güzel
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bulmazlar işlerine gelmez
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 12. hafta müsabakasında Galatasaray ile karşılaştı. Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanan mücadele Takımımızın 67-79 üstünlüğüyle tamamlandı. Bu sonuçla galibiyet sayısını 11’e yükselten Potanın Kraliçeleri puanını da 23 yaptı.
mutlu yıllar renkdaşlar vefakar fenerbahçeliler
Mutlu yıllar Fenerbahçe Cumhuriyeti !!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6f98415e69.jpg
sarı lacivert bir yıl diliyorum
Mutlu Yıllar.
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız, Kadınlar Euroleague B Grubu 11.hafta maçında Rus ekibi UMMC Ekaterinburg’u konuk ediyor. 10 Ocak Çarşamba günü Metro Enerji Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 20.00’de başlayacak ve FB TV’den ekranlara gelecek.
Başantrenör Fırat Okul’un çalıştırdığı Kadın Basketbol Takımımız, Avrupa’da geride kalan 10 haftayı; 8 galibiyet, 2 mağlubiyetle tamamladı. Grupta 3 takımın 8’er galibiyeti bulunurken, Ekaterinburg ve Yakın Doğu’nun ardından Ekibimiz, 8 takımın yer aldığı grupta 3. sırada yer alıyor.
İki takım arasında sezonun ilk yarısında Rusya’da oynanan maçı Kadın Basketbol Takımımız, 71-73 kazanmıştı.
erkeklerden barça ile oynayacak
Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımımızın oyuncularından Bahar Toksoy Guidetti ve Mia Jerkov, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. Haftasında Fenerbahçemizin İtalyan takımı Igor Gorgonzola Novara ile oynayacağı maç öncesinde Resmi İnternet Sitemize açıklamalarda bulundu.
11 Ocak Perşembe günü Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak maçı değerlendiren Bahar Toksoy Guidetti, “Şampiyonlar Ligi’ndeki grubumuz gerçekten zorlu bir grup. Çünkü İtalyan rakiplerimiz zorlu rakipler. Güçlü kadrolara sahipler. Tabii ki bizim kadromuz da bu maç için hazır. Novara takımındaki oyuncuları birebir çok iyi tanıyoruz. Milli takımlardan bildiğimiz oyuncular. Keyifli ve güzel bir maç olacağını ve ev sahibi avantajımızı kullanmamız gerektiğini düşünüyorum. Maç saati de çok uygun bu sebeple taraftarlarımız bizim yanımızda olup bize yardımcı olacaktır. Antrenmanlara; bu sabah halter ve top antrenmanı ile başladık. Toplantımızı yaptık, taktiksel olarak neler yapmamız gerektiğini öğrendik. Yarın(Bugün) maçın oynanacağı salonda yapacağımız antrenmanla hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Umuyorum ki güzel bir maç olacak bizim için” dedi.
kızlar ilk çeyreği 19-18 yenik kapattı
ilk yarıyı 42-38 önde bitirdik
47-44 önde kızlar